Фото галерија

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ШООО ''Браћа Стаменковић'' Београд

У периоду 14.-16.11.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' у ШООО ''Браћа Стаменковић'' у Београду.Колектив школе доказује да великом жељом коју поседују могу да се постигну врхунски резултати иако немате савршене услове за рад.Семинар је протекао у ведром духу и активном раду свих учесника.

Семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21.веку'' - ОШ ''Кирило Савић'' Ивањица

У периоду 02.-03.11.2019. године у ОШ ''Кирило Савић'' у Ивањици одржан је семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21.веку''.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ '' Краљ Петар Први Ослободилац'' - Корбевац

У периоду 19.-20.10.2019. у ОШ '' Краљ Петар Први Ослободилац'' у Корбевцу реализован је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.

''Сајам образовања и наставних средстава'' - 23.-27.октобра 2019.

У периоду 23.-27.10.2019. у хали 2 београдског сајма реализован је сајам образовања и наставних средстава под слоганом ''Образована Србија,успешна Србија''.Академија Филиповић је поред свих до сада већ познатих и широко примењених учила посетиоцима представила програм за вртиће ''Е-вртић'' који је управо на сајму доживео званичну промоцију.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Никола Тесла'' Бачки Брестовац

Дана 28.10.2019. године у ОШ ''Никола Тесла'' у Бачком Брестовцуреалзован је семинар ''Електронски порфолио наставника и ученика''.Семинару су присуствовали и запослени из школе ОШ ''Марко Орешковић'' из Бачког Грачца.

Семинар ''Музичка култура и модерне технологије'' - ОШ ''Милош Црњански'' Иланџа

У периоду 11.-12.10.2019. у ОШ ''Милош Црњански'' у Иланџи реализован је семинар ''Музичка култура и модерне технологије''

Семинар ''Превентивне активности у установи - СТОП дискриминацији'' - ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Опово

У суботу, 19.10.2019. у школи "Доситеј Обрадовић" у Опову одржан је семинар "Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији". Семинар је успешно реализован.

Дани Академије Филиповић 2019 "Жал за младост"

Захваљујем се директору Слађану Цветановићу, ученицима и наставницима ОШ „Бора Станковић“ из Кленике који су Дане Академије 2019 обогатили својом представом „Жал за младост“, приредбом која је донела осмех, радост и расположење на лицима свих присутних.

Дани Академије Филиповић 2019 са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Конференција Обележени Дани Академије Филиповић 2019 у хотелу Алфа у Кончареву са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Дани Академије Филиповић 2019 Додела награда Први фестивал

Додела награда победницима Првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“ Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове: Прва категорија: Давид Јовановић (песник), Анастасија Гајић (илустратор), Горица Младеновић (ментор), 2. разред, ОШ „Свети Сава“, Баточина Друга категорија: Љубица Станковић (песник), Лена Станковић (илустратор), Милена Станковић (ментор), 4. разред, ОШ „Десанка Максимовић“, Чокот, Ново Село, Ниш Трећа категорија: Стефанија Димић (песник), Теодора Петровић (илустратор), Јелена Максимовић и Данијела Поповић (ментори), 5. разред, ОШ „Доситеј Обрадовић“, Партеш, Косово и Метохија Четврта категорија: Милица Ристић (песник), Јована Благојевић (илустратор), Тањица Видојковић Копривица (ментор), 7. разред, ОШ „Дубрава“, Књажевац
Календар Дешавања
Новембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Новости

Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


50. САЈАМ ОБРАЗОВАЊА И НАСТАВНИХ СРЕДСТАВА

„Образована Србија, успешна Србија“ слоган је Сајма образовања и наставних средстава. Поред промовисања учења као доживотног процеса и указивања на значај школовања и усавршавања, излагачки програм обухвата све што је потребно за опремање и рад васпитно-образованих установа – од предшколских до институција високог образовања.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme