Фото галерија

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' Средња школа Гуча

Академија Филиповић је дана 24.02.2020. реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у Средњој школи у Гучи.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Иво Андрић'' Ниш

Дана 18.01.2020. Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у ОШ ''Иво Андрић'' у Нишу за две групе запослених ове установе.Предавачи су похвалили атмосферу и ангажовање наставника и учитеља школе и њихову жељу да усвоје новине у наставном процесу.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' ОШ ''Божидар Миљковић'' Горњи Присјан

Дана 16.01.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у ОШ ''Божидар Миљковић'' у Горњем Присјану.

Семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3д модела'' - ОШ ''Душан Томашевић Ћирко'' Велика Жупа

Дана 11.01.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3д модела'' у ОШ ''Душан Томашевић Ћирко'' Велика Жупа.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Бранко Миљковић'' Ниш

Дана 11.01.2020. године Академија Филиповић је у ОШ ''Бранко Миљковић'' у Нишу реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.Учесници семинара су се упознали са новим начином евидентирања стртучног усавршавања и вођења школске евиденције.

Радови првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“ 2019

Велику захвалност упућујем свим ученицима, наставницима и школама које су узеле учешће у Првом фестивалу младих песника и илустратора, посебно добитницима награда за прва места. Радом и залагањем остварили су лични успех којим могу да се поносе, они и сви њихови другари, наставници, суграђани. Желим им да и убудуће жању успехе на свим пољима.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ ''Десанка Максимовић'' Ковин

У периоду 25.-26.12.2019. Академија Филиповић је реализовала семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' у ОШ ''Десанка Максимовић'' у Ковину.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ ''Бранко Радичевић'' Шид

У периоду 14.-15.12.2019. године реализован је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' у просторијама ОШ ''Бранко Радичевић'' у Шиду.

Семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела'' - Прва техничка школа Крагујевац

Дана 14.12.2019. Академија Филиповић је наставила добру сардњу са Заједницом ЕТШ Србије и реализовала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела'' у просторијама Прве техничке школе у Каргујевцу.Семинару су присуствовали представници техничких школа из Чачка,Краљева,Новог Пазара,Аранђеловца и школе домаћина.

Семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21. веку'' - Прехрамбено-хемијска школа

У периоду 14.-15.12.2019. у Прехрамбено-хемијској школи у Нишу реализован је семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21. веку''.Учесници и предавачи су изразили своје задовољство реализацијом семинара, атмосфером која је владала и оствареном сарадњом као и реалзацијом тема које су болна тачака сваке школе.
Календар Дешавања
Фебруар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Новости

Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Саветовање коме су присуствовали директори основних и средњих школа из целе Србије, поред добијене акредитације, добило је изузетно позитивне оцене учесника, које су се односиле на изабране теме, разраду истих и професионално приближавање предвиђених тема присутним учесницима

Прочитај више


Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme