Фото галерија

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Војвода Радомир Путник'' Џеп

Дана 29.08.2019. године у ОШ ''Војвода Радомир Путник'' у Џепу реализован је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Горачићи'' - Горачићи

У периоду 26.-28.08.2019. године у ОШ ''Горачићи'' у општини Лучани Академија Филиповић реализовала је тродневни семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.

Семинар ''Превентивне активности у установи - СТОП дискриминацији'' - ОШ ''Раде Кончар'' Земун

Дана 23.08.2019. године у ОШ ''Раде Кончар'' у Земуну реализован је семинар ''Превентивне активности у установи - СТОП дискриминацији''.

Семинар ''Корелација интеракт. табле и софтвера за през. 3Д модела'' - ОШ ''Мирослав Антић'' Чонопља

Дана 22.8.2019. у ОШ ''Мирослав Антић'' у Чонопљи реализован је семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела''.Све похвале за учитеље и наставнике школе и њихов труд у усвајању нових знања.

Скупштина ЕТШ - Крупањ , 5-7.7.2019. године

У периоду 5-7.7.2019. године, у Крупњу одржана је Скупштина електротехничких школа Србије.Академија Филиповић је као пријатељ Заједнице била техничка подршка скупу, а имала је могућност да представи и новине из наше куће.

Република Српска - ОШ ''Свети Сава'' Источно Сарајево

Дана 27.06.2019. године и трећег дана своје посете Републици Српској, Академија Филиповић је у ОШ ''Свети Сава'' у Источном Сарајеву, одржала предавање за директоре школе.

Република Српска - Етно село ''Станишић''

Другог дана посете Републици Српској Академија Филиповић је 26.06.2019. године одржала презентацију у етно селу Станишић где је представила своје софтверске производе и преносну интерактивну таблу.

Република Српска - Музичка школа ''Константин Бабић'' Прњавор

Дана 25.06.2019. године у Музичкој школи ''Константин Бабић'' у Прњавору, Академија Филиповић је започела своје гостовање у Републици Српској у оквиру предавања на тему ''Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност''.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Медицинска школа Чачак

Дана 22.06.2019. године у просторијама Центра за стручно усавршавање у Чачку, Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за професоре Медицинске школе из Чачка.

Семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење'' ОШ ''Абдулах Крашница'' Миратовац

У периоду 25.-26.06.2019. у ОШ ''Абдулах Крашница'' у Миратовцу (Прешево) реализован је семинар ''Емоционални аспекти мотивације за школско учење''.Изузетно позитивна атмосфера је утицала на квалитет реализације семинара.
Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme