Фото галерија

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфлија" - ОШ "Јован Курсула" Варварин

Академија Филиповић је у периоду 03-04.10.2020. године реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Јован Курсула" Вараварин.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" - ОШ "Јован Стерија Поповић" Нови Београд

У периоду од 30.09. до 01.10.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Јован Стерија Поповић" Нови Београд. Полазници су овладали дигиталним алатима који ће им олакашти рад на даљину.

Семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" - ОШ "Горачићи" Горачићи

Академија Филиповић је у периоду 29-30.09.2020. године реализовала семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" у ОШ "Горачићи" Горачићи.

Семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређејима и подешавањем система" - ОШ "Дубрава" Књажевац

Академија Филиповић је у периоду 26-27.09.2020. године реализовала семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" у ОШ "Дубрава" Књажевац.

ДАНИ АКАДЕМИЈЕ ФИЛИПОВИЋ - „ПЛАТФОРМЕ ЗА НАСТАВУ НА ДАЉИНУ – РАД У ВИРТУАЛНОЈ УЧИОНИЦИ”

Традиционални скуп Дани Академије Филиповић одржан је од 18.09. до 20.09. у хотелу “Алфа” - Кончарево, Јагодина. Учесници су се упознали са Стручним упутствима за организовање и остваривањем наставе, мерама заштите здравља ученика и запослених у образовним установама. На скупу се сагледали елементи дигитализације у образовању, упознавање са корисним апликацијама и савременим дидактичким средствима. Сврха овог скупа била је да окупимо директоре, стручне сараднике, релевантне људе академске заједнице који својим деловањем доприносе креирању практичног знања, својим радом и активностима утичу на примену савремене технологије у процесу учења. Новонастале промене намећу нам обавезу да се укључимо у савремене токове учења, те да се императивно информатички образујемо и стечено знање у настави применимо. На скупу су размењени ставови и мишљења о концепту организације и реализације наставе у образовним установама.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" - ОШ "Стеван Алексић" Јаша Томић

У периоду од 14. до 15.08.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Стеван Алексић" Јаша Томић. Полазници су овладали дигиталним алатима који ће им олакашти рад на даљину.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" - ПУ "Лане" Кучево

У периоду од 11. до 13.09.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ПУ "Лане" Кучево.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" - ОМШ "Владимир Ђорђевић" Јагодина

У периоду од 11. до 13.09.2020. године Академија Филиповић реализовала је семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ОМШ "Владимир Ђорђевић" Јагодина. Полазници су оценили да ће им стечене дигиталне компетенције и нови алати бити од велике помоћи у реализовању наставе на даљину.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" - ОШ "Предраг Кожић" Дубовац

Академија Филиповић је у периоду од 04. до 06.09.2020. године реализовала семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ОШ "Предраг Кожић" Дубовац.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" - СШ "Свети Трифун" Александровац

Академија Филиповић је у периоду од 01. до 03.09.2020. године реализовала семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у СШ "Свети Трифун" Александровац.
Календар Дешавања
Октобар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Дани Академије Филиповић 2020 - „ПЛАТФОРМЕ ЗА НАСТАВУ НА ДАЉИНУ – РАД У ВИРТУАЛНОЈ УЧИОНИЦИ”

Дани Академије Филиповић 2020 ПЛАТФОРМЕ ЗА НАСТАВУ НА ДАЉИНУ – РАД У ВИРТУАЛНОЈ УЧИОНИЦИ” успешно су одржани од 18. до 20. септембра 2020, традиционално, у хотелу "Алфа" у Кончареву.

Традиција која траје

Прочитај више


КОНКУРС ЗА „НАЈУРЕЂЕНИЈИ ПОРТФОЛИО 2020“

КОНКУРС ЗА „НАЈУРЕЂЕНИЈИ ПОРТФОЛИО 2020“

Електронски портфолио из дана у дан постаје све траженија апликација код запослених у образовању. Васпитачи, наставници, стручни сарадници, директори... препознају Е портфолио као најбољи програм који на лак и једноставан начин помаже да се евидентирају све радне и приватне активности и дешавања. Епортфолио је програм који представља збирку материјала коју чине уверења, вештине, квалификације, образовање, обуке и искуства.... Пружа увид у у личност и радну етику. Омогућава чување, дељење, штампање...доступност свуда и на сваком месту.

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme