Фото галерија

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" ОШ "Аца Алексић" Александровац

Академија Филиповић је у периоду од 19. до 21.10.2020. године реализовала семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ОШ "Аца Алексић" Александровац.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" ОШ "Бранко Радичевић" Велико Средиште

У периоду од 16. до 18.10.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Мултимедијални садржаји" у ОШ "Бранко Радичевић" Велико Средште. Полазници су овладали дигиталним алатима који ће им олакашти рад на даљину.

Семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" ОШ "Иво Лола Рибар" Александровац

Академија Филиповић је у периоду од 12. до 14.10.2020. године реализовала семинар "Мултимедијални садржаји у функцији образовања" у ОШ "Иво Лола Рибар" Александровац.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" - ОШ "Душан Даниловић" Радљево

У периоду од 8. до 9.10.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Душан Даниловић" Радљево. Полазници су овладали дигиталним алатима који ће им олакашти рад на даљину.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" - ОШ "Милоје Павловић" Чукарица

Академија Филиповић је у периоду од 6. до 7.10.2020. године реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Милоје Павловић" Чукарица.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфлија" - ОШ "Јован Курсула" Варварин

Академија Филиповић је у периоду 03-04.10.2020. године реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Јован Курсула" Вараварин.

Семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" - ОШ "Јован Стерија Поповић" Нови Београд

У периоду од 30.09. до 01.10.2020. године Академија Филиповић је реализовала семинар "Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолија" у ОШ "Јован Стерија Поповић" Нови Београд. Полазници су овладали дигиталним алатима који ће им олакашти рад на даљину.

Семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" - ОШ "Горачићи" Горачићи

Академија Филиповић је у периоду 29-30.09.2020. године реализовала семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" у ОШ "Горачићи" Горачићи.

Семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређејима и подешавањем система" - ОШ "Дубрава" Књажевац

Академија Филиповић је у периоду 26-27.09.2020. године реализовала семинар "Научи да рукујеш мултимедијалним уређајима и подешавањем система" у ОШ "Дубрава" Књажевац.

ДАНИ АКАДЕМИЈЕ ФИЛИПОВИЋ - „ПЛАТФОРМЕ ЗА НАСТАВУ НА ДАЉИНУ – РАД У ВИРТУАЛНОЈ УЧИОНИЦИ”

Традиционални скуп Дани Академије Филиповић одржан је од 18.09. до 20.09. у хотелу “Алфа” - Кончарево, Јагодина. Учесници су се упознали са Стручним упутствима за организовање и остваривањем наставе, мерама заштите здравља ученика и запослених у образовним установама. На скупу се сагледали елементи дигитализације у образовању, упознавање са корисним апликацијама и савременим дидактичким средствима. Сврха овог скупа била је да окупимо директоре, стручне сараднике, релевантне људе академске заједнице који својим деловањем доприносе креирању практичног знања, својим радом и активностима утичу на примену савремене технологије у процесу учења. Новонастале промене намећу нам обавезу да се укључимо у савремене токове учења, те да се императивно информатички образујемо и стечено знање у настави применимо. На скупу су размењени ставови и мишљења о концепту организације и реализације наставе у образовним установама.
Календар Дешавања
Април 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Новости

Ново у понуди из нашег асортимана

Данас, у ери дигиталних уређаја, рад у савременој школи не може се замислити без интерактивних табли, ЛЕД интерактивних дисплеја, дигиталних (документ) камера(скенера), веб камера.....

Прочитај више


Онлајн обука - Електронски портфолио за директоре

Термин обуке: од 18.02. до 25.02.2021. године

Кључни услов за стицање лиценце за рад директора предшколских установа, основних и средњих школа је поседовање и вођење личног професионалног портфолиа. Кандидати ће пред комисијом представљати свој портфолио којим ће документовати збирку свог рада који приказује напор, напредак и достигнућа у одређеним стандардима.

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme