Фото галерија

Семинар у ОШ ''Вук Караџић'' - Доњи Милановац

У Доњем Милановцу, дана 28.8.2018. године у ОШ ''Вук Караџић'' одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

Семинар у Средњој економској школи - Сомбор

Дана 18.8.2018. године одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у Средњој економској школи у Сомбору.Упркос високој температури и иако је школски распуст још био у току, професори су марљиво радили.

Семинар у ОШ ''Краљ Александар'' - Горњи Милановац

У периоду од 15.-17.8.2018. године одржан је семинар '''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' у ОШ ''Краљ Александар'' у Горњем Милановцу.Учесници су изнели похвале на рачун предавача.Нова знања која су усвојили наћи ће места у практичној настави.

Техничка школа - Нови Пазар

Дана 14.8.2018. године у Техничкој школи у Новом Пазару одржан је семинар Електронски портфолио наставника и ученика.

Предавање др. Весне Петровић - ''Одлагање учења''

У четвртак, 29.08.2018.године, у просторијама Академије Филиповић, одржано је предавање на тему „Одлагање учења“ доцента др Педагошког факултета у Јагодини, Весне Петровић. Предавању су присуствовали стручни сарадници основних јагодинских школа, професори разредне наставе и родитељи. Предавање је оцењено као врло применљиво у пракси и веома значајно у препознавању и дијагностиковању проблема ученика.Академија Филиповић је изразила посебно задовољство што је била домаћин оваквом предавању.

Семинар ПУ ''Колибри'' - Ковачица

У периоду од 25.-27.8.2018. у предшколској установи ''Колибри'' у Ковачици одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Колектив установе је врло активно учествовао у обради тема, па су предавачи изнели све похвале на рачун учесника и њихову жељу за стицањем нових знања.

Директори ОШ из Краљева на обуци за коришћење Е-портфолиа

Директори шеснаест основних школа са територије града Краљева и приградских насеља окупили су се у школи ''Браћа Вилотијевић'' где је одржана обука за коришћење електронског портфолиа.Посебна пажња је посвећена стандардима које у раду користе директори основних школа.

Семинар у ОШ ''12. септембар'' - Неготин

У периоду од 21.-23.8.2018. у ОШ ''12. септембар'' из Неготина одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Семинару су присутвовали и запослени из ОШ ''Бранислав Нушић'' из места Уровица.

Презентација школског информационог система ОШ Браћа Недић - Осечина

Дана 13.08.2018. године у ОШ ''Браћа Недић'' у Осечини, презентовали смо школски информациони систем, програм који је у потпуности произашао као производ Академије Филиповић.Учесници су упознати и са коришћењем интерактивне табле, првог производа такве врсте који је израђен у Србији.

Школа за дизајн текстила и коже , Нови Пазар - 11.07.2018.

Дана 11.7.2018. године у Новом Пазару, у сарадњи са Школом за дизајн текстила и коже, Академија Филиповић је реализовала семинар "Електронски портфолио наставника и ученика".Учесници су били врло мотивисани и активни у раду.Захваљујемо се школи на дивној сарадњи.
Календар Дешавања
Новембар 2018
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Новости

Академија Филиповић је прославила петнаестогодишњицу свог постојања

Конференцију под називом: Академија Филиповић у служби модерног образовања , а посетило је око 300 представника из образовних установа Србије, Црне Горе и Републике Српске

Прочитај више


Дани Академије Филиповић 2018 „АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ У СЛУЖБИ МОДЕРНОГ ОБРАЗОВАЊА“

У склопу прославе Дана АкадемијеФилиповић одржаће се конференција са радним називом Академија Филиповић у служби модерног образовања.

Скуп ће се одржати у периоду од 14.09. до 16.09.2018 године у хотелу „Алфа“ у Кончареву, Јагодина.

Циљ ове конференције је да окупимо директоре, стручне сараднике, релевантне људе академске заједнице који својим деловањем доприносе креирању практичног знања, својим радом и активностима утичу на примену савремене технологије у процесу учења

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme