Фото галерија

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - Гимназија Лозница

У периоду 15.-17.2.2019. у Гимназији ''Вук Караџић'' у Лозници одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Предиван колектив Гимназије је своје празничне дане употребио за стручно усавршавање и треба им честитати на жељи да свој рад и знања својих ђака унапређују.

Семинар ''Еко-азбука за боље сутра'' - ОШ ''Љупче Николић'' - Алексинац

У периоду 12.-13.02.2019. у ОШ ''Љупче Николић'' у Алексинцу одржан је семинар ''Еко азбука за боље сутра''.Семинару су присуствовали осим наставника из школе домаћина и наставници из ОШ ''Вожд Карађорђе'', ОШ ''Аца Синадиновић'' - Лоћика, ОШ ''Вук Караџић'' - Житковац, ОШ ''Десанка Максимовић'' - Катун, ОШ ''Стојан Живковић Столе'' - Трњане.

Семинар ''Активно-креативно учење'' - ОШ ''Душан Вукасовић Диоген'' - Купиново

Дана 2.2.2019. у ОШ ''Душан Вукасовић Диоген'' у Купинову одржан је семинар ''Активно-креативно учење''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' МШ ''Радоје Дакић'' Раковица

У периоду од 4.-6.2.2019.у машинској школи ''Радоје Дакић'' у Раковици одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Иако на званичном распусту професори су одовјили три дана за своје стручно усавршавање и другом полугођу ће ђацима часове учинити динамичнијим,савременијим и интересантнијим.

Семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' - МШ ''Др Војислав Вучковић'' ( Стари град )

Дана 30.01.2019. у музичкој школи ''Др Војислав Вучковић'' у општини Стари град одржан је семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији''.

Обука директора Е - портфолио Златиборског округа - 25.01.2019.

Дана 25.01.2019. Техничка школа из Пријепоља била је домаћин обуке директора за коришћење апликације Е-портфолио којој су присуствовали директори школа са територије Златиборског округа.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Гимназија Пријепоље

Дана 10.1.2019. године Академија Филиповић је у Пријепољској гимназији одржала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.Сурови временски услови нису спречили предаваче да посете школу и професорима Гимназије пренесу нове тенденције у образовању.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Милан Илић Чича'' Аранђеловац

У периоду 11.-13.1.2019. у ОШ ''Милан Илић Чича'' одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Семинару су присуствовали учесници из још седам школа општине Аранђеловац - ОШ ''Веља Герасимовић'' - Венчане, ОШ ''Љубомир Љуба Ненадовић'' - Раниловић, ОШ ''Први српски устанак'' - Орашац, ОШ ''Светолик Ранковић'' , ОШ ''Милош Обреновић'', ОШ ''Душан Радоњић'' и ОШ ''Славко Поповић''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Чех Карољ'' Ада

У периоду 9.-11.1.2019. године Академија Филиповић је одржала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Домаћин је била ОШ ''Чех Карољ'' - Ада.

Обука директора за Е-портфолио 14.12.2018. - парадни део

У периоду 14.-15.12.2018. у хотелу ''Алфа'' у Кончареву одржана је обука директора за вођење електронског портфолиа.На обали Велике Мораве, у зимском амбијенту нашло се времена за опуштање и уживање.
Календар Дешавања
Март 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Новости

IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Knowledge Is More Important Than Diplomas

Academy Filipović has advanced a long way from being a computer school tooccupying the leading position in the field of nonformal education. Over the last 15years, its courses have been traversed by over 30,000 teachers, while the Academy hasprepared 13 new seminars for this academic year

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme