Фото галерија

Семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' - ОШ ''Бранко Радичевић'' Витковац

Дана 14.12.2019. Академија Филиповић је реализовала семинар ''Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији'' у ОШ ''Бранко Радичевић'' у Витковцу.Предавачи су били презадовољни активношћу учесника и још једном се показало да не постоје велике и мале школе.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Пољопривредно-ветеринарска школа Свилајнац

Дана 13.12.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за две групе учесника у просторијама Пољопривредно-ветеринарске школе , које су доказ како функционише једна уређена школа.

Фестивал науке ''Разоткривање'' - децембар 2019

Академија Филиповић је учествовала на Фестивалу науке и била најпосећенији штанд, где смо имали част да се дружимо са децом из свих крајева Србије, од предшколског до средњешколског узраста.

Архитектонска школа Београд - семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''

Дана 23.11.2019. године у Архитектонској школи у Београду реализован је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

ОШ ''Вук Караџић'' Тегошница - Семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела''

Дана 30.11.2019. у ОШ ''Вук Караџић'' у Тегошници, Академија Филиповић је реализовала семинар ''Корелација интерактивне табле и софтвера за презентацију 3Д модела.Учесницима су пренета знања о коришћењу интерактивне табле и дата је подршка у коришћењу савремених техника и средстава у настави.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - Техничка школа Зајечар

Дана 28.11.2019. у Техничкој школи у Зајечару реализован је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' за нишки актив Заједнице електротехничких школа Србије, чиме је продужена успешна сарадња Академије Филиповић и Заједнице.Све похвале организатору Техничкој школи из Зајечара као и школама учесницама семинара од којих су неки учинили напор за поштовање и прешли велике раздаљине да би присуствовали семинару.

25.11.2019 Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“

Саветовање коме су присуствовали директори основних и средњих школа из целе Србије, поред добијене акредитације, добило је изузетно позитивне оцене учесника, које су се односиле на изабране теме, разраду истих и професионално приближавање предвиђених тема присутним учесницима. Фотографије показују један озбиљан, исцрпан рад, али на крају дана и једну веселу атмосферу која се ствара само код нас, јер ми поред знања ширимо и позитивну енергију.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ШООО ''Браћа Стаменковић'' Београд

У периоду 14.-16.11.2019. године Академија Филиповић је реализовала семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' у ШООО ''Браћа Стаменковић'' у Београду.Колектив школе доказује да великом жељом коју поседују могу да се постигну врхунски резултати иако немате савршене услове за рад.Семинар је протекао у ведром духу и активном раду свих учесника.

Семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21.веку'' - ОШ ''Кирило Савић'' Ивањица

У периоду 02.-03.11.2019. године у ОШ ''Кирило Савић'' у Ивањици одржан је семинар ''Савремени облици наставе и ИТ као предуслов успешних ученика и наставника у 21.веку''.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ '' Краљ Петар Први Ослободилац'' - Корбевац

У периоду 19.-20.10.2019. у ОШ '' Краљ Петар Први Ослободилац'' у Корбевцу реализован је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.
Календар Дешавања
Фебруар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Новости

Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Саветовање коме су присуствовали директори основних и средњих школа из целе Србије, поред добијене акредитације, добило је изузетно позитивне оцене учесника, које су се односиле на изабране теме, разраду истих и професионално приближавање предвиђених тема присутним учесницима

Прочитај више


Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme