Фото галерија

''Сајам образовања и наставних средстава'' - 23.-27.октобра 2019.

У периоду 23.-27.10.2019. у хали 2 београдског сајма реализован је сајам образовања и наставних средстава под слоганом ''Образована Србија,успешна Србија''.Академија Филиповић је поред свих до сада већ познатих и широко примењених учила посетиоцима представила програм за вртиће ''Е-вртић'' који је управо на сајму доживео званичну промоцију.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Никола Тесла'' Бачки Брестовац

Дана 28.10.2019. године у ОШ ''Никола Тесла'' у Бачком Брестовцуреалзован је семинар ''Електронски порфолио наставника и ученика''.Семинару су присуствовали и запослени из школе ОШ ''Марко Орешковић'' из Бачког Грачца.

Семинар ''Музичка култура и модерне технологије'' - ОШ ''Милош Црњански'' Иланџа

У периоду 11.-12.10.2019. у ОШ ''Милош Црњански'' у Иланџи реализован је семинар ''Музичка култура и модерне технологије''

Семинар ''Превентивне активности у установи - СТОП дискриминацији'' - ОШ ''Доситеј Обрадовић'' Опово

У суботу, 19.10.2019. у школи "Доситеј Обрадовић" у Опову одржан је семинар "Превентивне активности у установи - стоп дискриминацији". Семинар је успешно реализован.

Дани Академије Филиповић 2019 "Жал за младост"

Захваљујем се директору Слађану Цветановићу, ученицима и наставницима ОШ „Бора Станковић“ из Кленике који су Дане Академије 2019 обогатили својом представом „Жал за младост“, приредбом која је донела осмех, радост и расположење на лицима свих присутних.

Дани Академије Филиповић 2019 са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Конференција Обележени Дани Академије Филиповић 2019 у хотелу Алфа у Кончареву са Акредитованом конференцијом „ПРЕДУЗЕТНИШТВО У ОБРАЗОВАЊУ- УЧЕНИЧКЕ ЗАДРУГЕ”

Дани Академије Филиповић 2019 Додела награда Први фестивал

Додела награда победницима Првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“ Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове: Прва категорија: Давид Јовановић (песник), Анастасија Гајић (илустратор), Горица Младеновић (ментор), 2. разред, ОШ „Свети Сава“, Баточина Друга категорија: Љубица Станковић (песник), Лена Станковић (илустратор), Милена Станковић (ментор), 4. разред, ОШ „Десанка Максимовић“, Чокот, Ново Село, Ниш Трећа категорија: Стефанија Димић (песник), Теодора Петровић (илустратор), Јелена Максимовић и Данијела Поповић (ментори), 5. разред, ОШ „Доситеј Обрадовић“, Партеш, Косово и Метохија Четврта категорија: Милица Ристић (песник), Јована Благојевић (илустратор), Тањица Видојковић Копривица (ментор), 7. разред, ОШ „Дубрава“, Књажевац

ДОБИТНИЦИ НАГРАДА И ПОХВАЛА НА НАГРАДНОМ КОНКУРСУ “НАЈУРЕЂЕНИЈИ ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРТФОЛИО 2019”.

Познато је да се у оквиру дигиталних компетенција наставник за дигитално доба налази и е-портфолио који ће у будућности морати сви да користе. Имајући у виду да портфолио користи преко 9000 наставника жири је имао тежак задатак и донео одлуку да од свих пријављених корисника, 20 наставника који су прошли први калсификациони круг. Захваљујемо се издавачким кућама Вулкан знање и Едука, које су донирале књиге за награђене кориснике Епортфолиа.

Дани Академије 2019

У периоду 20-22.09.2019. Академија Филиповић је организовала традиционално дружење са школама у оквиру кога је одржана акредитована конференција са темом ''Предузетништво у образовању - ученичке задруге''.Другог и трећег дана дружења Академија Филиповић, представницима школа представили смо понуду Академије Филиповић и тенденције развоја дигиталног окружења.

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - Пријепољска Гимназија

У периоду 28-29.09.2019. Академија Филиповић је у Гимназији у Пријепољу, реализовала семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.
Календар Дешавања
Фебруар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Новости

Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Саветовање коме су присуствовали директори основних и средњих школа из целе Србије, поред добијене акредитације, добило је изузетно позитивне оцене учесника, које су се односиле на изабране теме, разраду истих и професионално приближавање предвиђених тема присутним учесницима

Прочитај више


Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme