Фото галерија

Семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа'' - ОШ ''Карађорђе Петровић'' Крушевица

У периоду од 14.-15.12.2018. у ОШ ''Карађорђе Петровић'' у Крушевици (Власотинце) одржан је семинар ''Корак по корак до интерактивног часа и евиденције портфолиа''.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' - ОШ ''Георги Димитров'' Босилеград

У периоду 14.-16.12.2018. у ОШ ''Георги Димитров'' (општина Босилеград) је одржан семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' - ОШ ''Бранко Радичевић'' Штаваљ

Дана 8.12.2018. у ОШ ''Бранко Радичевић'' у Штављу (општина Сјеница) одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.Колектив ове школе је доказ да воља за унапређем знања долази од нас самих.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' ОШ ''Халифа бин Заид Ал Нахјан'' Нови Пазар

Дана 09.12.2018. одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у ОШ ''Халифа бин Заид Ал Нахјан'' у Новом Пазару.Колектив школе је активно учествовао у реализацији семинара.

Семинар ''Корелација интерактивне табле и 3Д модела'' Средња школа у Бабушници

Дана 08.12.2018. у Средњој школи у Бабушници одржан је семинар ''Корелација интерактивне табле и 3Д модела'' где су се професори упознали са радом преносне интерактивне табле и едукативног програма Мозабук, као и са могућностима практичне примене у настави.

Обука директора Е-портфолио 30.11.-01.12.2018.

У периоду 30.11.-01.12.2018. у хотелу ''Алфа'' у Јагодини одржана је обука директора за вођење електронског портфолиа.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' ОШ ''Божидар Миљковић'' Горњи Присјан

У ОШ ''Божидар Миљковић'' Горњи Присјан (Власотинце) одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Ова школа и колектив је доказ да и мала сеоска школа која не поседује сва савремена наставна средства може да има мотивисан и сложан колектив да пренесе знања ђацима.

Семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' ОШ Кирило Савић - Ивањица

У ОШ ''Кирило Савић'' у Ивањици одржан је тродневни семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања.Учесници су се упознали са савременим информатичким методама применљивим у настави и коришћењу напредне опреме.

Семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' ОШ Бубањски хероји - Ниш

У школи ОШ ''Бубањски хероји'' у Нишу одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.Школа која је оцењена највишим оценама и веома високо вреднована по квалитету реализације наставе, препознала је значај увођења система електронског портфолиа у систем своје школе.

Скуп ЦСУ - Врњачка Бања 14.11.2018.

На скупу регионалних центара за стручно усавршавање који је одржан у Врњачкој Бањи, Академија Филиповић је учесницима представила своје преносне интерактивне табле ФБИWБ 2700 и програм Мозабоок.
Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme