Фото галерија

Семинар у ОШ ''Вук Караџић'' - Доњи Милановац

У Доњем Милановцу, дана 28.8.2018. године у ОШ ''Вук Караџић'' одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика''.

Семинар у Средњој економској школи - Сомбор

Дана 18.8.2018. године одржан је семинар ''Електронски портфолио наставника и ученика'' у Средњој економској школи у Сомбору.Упркос високој температури и иако је школски распуст још био у току, професори су марљиво радили.

Семинар у ОШ ''Краљ Александар'' - Горњи Милановац

У периоду од 15.-17.8.2018. године одржан је семинар '''Мултимедијални садржаји у функцији образовања'' у ОШ ''Краљ Александар'' у Горњем Милановцу.Учесници су изнели похвале на рачун предавача.Нова знања која су усвојили наћи ће места у практичној настави.

Техничка школа - Нови Пазар

Дана 14.8.2018. године у Техничкој школи у Новом Пазару одржан је семинар Електронски портфолио наставника и ученика.

Предавање др. Весне Петровић - ''Одлагање учења''

У четвртак, 29.08.2018.године, у просторијама Академије Филиповић, одржано је предавање на тему „Одлагање учења“ доцента др Педагошког факултета у Јагодини, Весне Петровић. Предавању су присуствовали стручни сарадници основних јагодинских школа, професори разредне наставе и родитељи. Предавање је оцењено као врло применљиво у пракси и веома значајно у препознавању и дијагностиковању проблема ученика.Академија Филиповић је изразила посебно задовољство што је била домаћин оваквом предавању.

Семинар ПУ ''Колибри'' - Ковачица

У периоду од 25.-27.8.2018. у предшколској установи ''Колибри'' у Ковачици одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Колектив установе је врло активно учествовао у обради тема, па су предавачи изнели све похвале на рачун учесника и њихову жељу за стицањем нових знања.

Директори ОШ из Краљева на обуци за коришћење Е-портфолиа

Директори шеснаест основних школа са територије града Краљева и приградских насеља окупили су се у школи ''Браћа Вилотијевић'' где је одржана обука за коришћење електронског портфолиа.Посебна пажња је посвећена стандардима које у раду користе директори основних школа.

Семинар у ОШ ''12. септембар'' - Неготин

У периоду од 21.-23.8.2018. у ОШ ''12. септембар'' из Неготина одржан је семинар ''Мултимедијални садржаји у функцији образовања''.Семинару су присутвовали и запослени из ОШ ''Бранислав Нушић'' из места Уровица.

Презентација школског информационог система ОШ Браћа Недић - Осечина

Дана 13.08.2018. године у ОШ ''Браћа Недић'' у Осечини, презентовали смо школски информациони систем, програм који је у потпуности произашао као производ Академије Филиповић.Учесници су упознати и са коришћењем интерактивне табле, првог производа такве врсте који је израђен у Србији.

Школа за дизајн текстила и коже , Нови Пазар - 11.07.2018.

Дана 11.7.2018. године у Новом Пазару, у сарадњи са Школом за дизајн текстила и коже, Академија Филиповић је реализовала семинар "Електронски портфолио наставника и ученика".Учесници су били врло мотивисани и активни у раду.Захваљујемо се школи на дивној сарадњи.
Календар Дешавања
Мај 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Новости

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ”

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ РАСПИСУЈЕ НАГРАДНИ КОНКУРС

ЗА ЛИКОВНЕ И ЛИТЕРАРНЕ РАДОВЕ НА ТЕМУ

Моја школа из снова“

КОНКУРС ОТВОРЕН од 09. МАЈА до 09. ЈУНА. 2019.године

Прочитај више


IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme