Електронска огласна табла

Огласна табла, још један од модула Школског Информационог Система Академије Филиповић, пружа могућност ефикасног оглашавања и дељења садржаја на нивоу установе или јавно на сајту школе. Е-Огласна дабла саставни је део Епортфолиа, мада може да се користи и независно.


Е- Огласна табла, место на коме лако и једноставно можете да објвљујете важне и најновије информације о раду школе. Е – Огласна табла је много више од обичног места за објављивање садржаја у великом броју формата.


У оквиру огласне табле могу се уградити садржаји са популарних wеб сервиса. Поред назива ставке коју објављујете и текстуалног одељка за унос самог садржаја могуће је уградити видео записе са Yоутубе-а, садржаје са сервиса Слидесхаре, Прези, садржаје са Гугл Диска....можете израђивати анкете једноставно али функционално са свим потребним статистичким извештајима.


Е-огласна табла подељена је на објаве администратора, које су означене црвеном бојом, и објаве осталих колега које су означене зеленом бојом.


Овај модул омогућава систем обавештавања на нивоу установе у склопу програма Епортфолио. Особа која је погледала обавештење (ставку која је објављена на огласној табли) биће евидентирана и означена да је видела објаву. На тај начин особа која је објавила ставку (заједно са администратором установе) има увид у то ко је од колега видео објаву и да ли је обавештење примљеко к знању. Администратор ће моћи да користи мејлинг листе за разне ситуације и групе прималаца......

Огласна табла Академије Филиповић, као и све друге апликације, направљена је на основу потреба и сугестија корисника. Оглашавајте другачије!

Календар Дешавања
Април 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Новости

Ново у понуди из нашег асортимана

Данас, у ери дигиталних уређаја, рад у савременој школи не може се замислити без интерактивних табли, ЛЕД интерактивних дисплеја, дигиталних (документ) камера(скенера), веб камера.....

Прочитај више


Онлајн обука - Електронски портфолио за директоре

Термин обуке: од 18.02. до 25.02.2021. године

Кључни услов за стицање лиценце за рад директора предшколских установа, основних и средњих школа је поседовање и вођење личног професионалног портфолиа. Кандидати ће пред комисијом представљати свој портфолио којим ће документовати збирку свог рада који приказује напор, напредак и достигнућа у одређеним стандардима.

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme