ЛЕТЊИ КАМП ШКОЛЕ РАЧУНАРСТВА

Летњи камп школе рачунарства у Јагодини је изузетно погодан начин и право место за боравак, учење, дружење, забаву и рекреацију по здравом дневном ритму и распореду. Томе доприноси најпосећенији туристички центар у Јагодини Aqua park, Зоо-врт, музеј воштаних фигура, пријатна атмосфера града крај Мораве, други објекти и садржаји који су прилагођени намени и узрасту.

Летњи камп нуди низ активности које се не могу реализовати током школске године, поред учења и рада на рачунару, током боравка биће игре, забавних и спортских активности. Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 право је место боравка и активности током незаборавних 10 дана дружења.

За Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011, осмишљен је јединствен програм наставе и ваннаставних активности које укључују активно учење и рад на рачунару у најсавременијим информатичким кабинетима школе ФБ СОФТ, купање у Аqуа парку, посету Зоо- врту ТИГАР, посету музеју воштаних фигура, музеју наиве, завичајном музеју, малу школу кошарке, читав низ игара и занимљивих авантура кроз које ће деца имати прилику да пролазе а уз то да науче или да усаврше рад на рачунару и његову практичну примену, како у школске сврхе тако и за личну употребу.

Настава се реализује у групама у трајању од три школска часа дневно по принципу један „кампер“- један рачунар, и распоређени су по узрасту и нивоу знања. За ову прилику сачињен је веома занимљив наставни материјал предвиђен искључиво за учеснике кампа. Велики део часова осмишљен је по принципу рада на пројектима чији је циљ да кроз њих науче нешто ново и другачије од градива које уче током године.

Током летњег кампа организују се:

Спортске активности и рекреација

Радионице

Такмичарски део

Вечерње активности

-упознавање са рачунаром и његовим деловима,

-развијање способности за рад на рачунару. -развијање моторичких способности, -подстицање креативности,

-развој логичког мишљења и способности комбиновања,

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 организује Академија Филиповић доо- ФБ Софт из Јагодине, која иза себе има дугогодишњу традицију и признат рад у школама широм Србије.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 смештен је у изванредним просторијама Дома ученика у Јагодини, који пружа комплетну организацију смештаја, исхране, медицинску помоћ, обезбеђење... Организациони тим кампа представљају: директор кампа, организатор наставе у сарадњи са искусним предавачима - инструкторима,спортским тренером, тимом аниматора и рекреатора и који све време бораве и брину за сигуран и правилан рад за време трајања кампа.

Дом ученика је комплетно реновиранан и реконструисан 2009 године, наменски грађен за боравак ученика и студената током школске године, тако да задовољава све стандарде, смештаја, исхране, образовања, васпитања и медицинске неге. Смештај подразумева пун пансион у двокреветним и трокреветним собама, укупног капацитета за 320 „кампера“ у једној смени. Дом ученика – за ову прилику просторије кампа има одговарајући број санитарних чворова, а ту су кухиња, трпезарија, учионица, заједничке просторије и медицинска амбуланта. Дом ученика је опремљен аудио и видео уређајима, школским инвентаром и опремом за квалитетно извођење наставе.

Радници обезбеђења су у кампу присутни 24 часа. Дисциплина је од изузетне важности за успешну реализацију кампа. Од сваког кампера се очекује поштовање и придржавање реда приликом боравка. Свако грубо кршење реда и мира у кампу биће санкционисано искључењем из кампа без рефундације уплате.

Током боравка деце у кампу нису препоручене посете родитеља и рођака, да децу не би узнемирили.

Цена десетодневног Летњег кампа школе рашунарства Јагодина 2011 износи 19.955.динара уз могућност плаћања у пет месечних рата. У цену је урачунато 9 ноћења, пун пансион, улазнице за Аqуа парк, зоо-врт, Музеј воштаних фигура, Музеј наиве, Завичајни музеј..

Могућност факултативних излета до манастира Раваница, манастира Јошанице, манастира Каленић, Ресавске пећине. Цена ових излета није урачуната у цену кампа.

Сваки учесник добија мајицу са логоом кампа, сертификат о стеченим вештинама и знању.

На крају сваке смене за учеснике кампа организује се опроштајна журка.

Цена не укључује превоз. Могућност организованог превоза уколико школе организују групу од најмање 25 ученика. За организоване групе, школе могу да одреде свог васпитача, чије трошкове покрива организатор.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 је предвиђен за ученике основних и средњих школа.

Летњи камп школе рачунарства Јагодина 2011 организује се у следећим сменама

  1. 22.07. 2011.г. до 31.07.2011.г.
  2. 31.07.2011.г. до 10.08.2011.г.
  3. 0д 10.08.2011.г. до 19.08.2011.год.
  4. Од 19.08.2011.г. до 29.08.2011.год.

За учеснике који не долазе групно, обезбеђен је прихват на аутобуској или железничкој станици у Јагодини.

Контакт телефони: 035/243 974 035/243 974 035/243 974

063/824-9999 063/824-9999 063/824-9999

http://www.domucenikajagodina.rs/galerija.php?do=vidi&strana=2&cid=115

Календар Дешавања
Септембар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Новости

КОНКУРС ЗА „НАЈУРЕЂЕНИЈИ ПОРТФОЛИО 2020“

КОНКУРС ЗА „НАЈУРЕЂЕНИЈИ ПОРТФОЛИО 2020“

Електронски портфолио из дана у дан постаје све траженија апликација код запослених у образовању. Васпитачи, наставници, стручни сарадници, директори... препознају Е портфолио као најбољи програм који на лак и једноставан начин помаже да се евидентирају све радне и приватне активности и дешавања. Епортфолио је програм који представља збирку материјала коју чине уверења, вештине, квалификације, образовање, обуке и искуства.... Пружа увид у у личност и радну етику. Омогућава чување, дељење, штампање...доступност свуда и на сваком месту.

Прочитај више


G Suite services за пројекат nasaskola.rsHi Luka,I hope you are doing great.I'm happy to let you know the domain nasaskola.rs has been whitelisted for you to sign up for G Suite for Education .


Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme