мозаБук ОБРАЗОВНИ ПРЕЗЕНТАЦИОНИ СОФТВЕР

Почетком јула 2016. године потписали смо уговор са произвођачем мозаВеб и мозаБука о дистрибуцији едукативног софтвера.мозаБук пружа разне могућности за школске часове: илустрације, анимације, маштовите презентације. Занимљиви интерактивни елементи и уграђене апликације за развој способности, за илустрације и за експериментисање, које ће се допасти ученицима и помоћи ће им у лакшу обраду градива. Једноставно и интуитивно Приликом развоја узето је у обзир мишљење наставника. При томе се софтвер лако и једноставно користи, све се налази тамо где га корисник тражи.

Социјални

Свеске и радни листови програма се могу поделити на нивоу школе или државно, омогућавајући наставницима, да на својим часовима користе свеске и радне листове својих колега.

Свестрани

мозаБуком се могу отворити ПДФ дукументи, који се у неколико једноставних корака могу претворити у дигиталне публикације уз помоћ интерактивних садржаја медиотеке, па је тако могуће коришћење својих уџбеника на дигитални, интерактивни начин.

Спектакуларни

Медиотека мозаБоок-а садржи више од хиљаду интерактивних 3Д модела, више стотина образовних видео и аудио снимака, задатака, који ће пробудити интересовање ученика за градивом.

Флексибилни

мозаБук се једнако може користити на интерактивној табли и на обичном рачунару. Кориснички интерфејс се интелигентно прилагођава параметрима употребљеног алата.Вишејезични

Софтвер мозаБоок, уграђене апликације, образовни видео снимци, интерактивни 3Д модели и њихове нарације су већ доступни на више језика, а број им се стално прошируј

На часу и код куће

Наставници могу створити свеске или од употребљених уџбеника у неколико једноставних корака могу створити интерактивне дигиталне књиге, које се могу допунити сликама, цртежима, образовним видео снимцима, аудио материјалима, интерактивним 3Д моделима и задацима. Постоји више од 100 тематичних апликација за вежбање и продубљивање градива.
Софтвер подржава тачскрин опције, кориснички интерфејс се може прилагодити величини екрана, како би се поједнако добро користило и на интерактивној табли и на нотбуку. У нашем вебшопу можете наћи више верзија мозаБука за ученике, наставнике, односно за употребу у учионици.

Сопствени дигитални уџбеници

Уколико је наставнику достипна електронска, ПДФ верзија штампаног уџбеника коју користи на часу, то може отворити у мозаБоок-у. Софтвер аутоматски препознаје сликовне елементе у публикацији, али могу се и мануално подесити делови странице које наставник жели презентовати на часу. Анализом текста мозаБоок ће вам предложити интерактивне садржаје из датог градива, али наставник има могућност самосталног тражења додатних садржаја (3Д модели, образовни видео снимци, слике) у медиотеци мозаБоок-а, на свом рачунару или на интренету, које може поставити као икону на маргину уџбеника и одатле једним кликом отворити и представити ученицима.

Интегрисане апликације

Тематске мозаТулс апликације су доступне и у мозаБуку. Поред апликација за развој способности, за илустрацију и вежбање можете наћи виртуелне лабораторије и игрице за ученике свих узраста.Сопствени веб-налог

Наставници преко мозаБука могу послати своје свеске на мозаВеб налог. Послате свеске се могу отворити на било ком рачунару на којем је инсталиран мозаБук. Промене у свесци се аутоматски чувају на налогу, тако да ће свеске за домаћи задатак и рад на часу бити усклађене.Онлајн домаћи задатак

Користећи интерактивне елементе медијатеке, са уграђеним уређивачем задатака мозаБука наставници могу лако задати домаће задатке, које ће ученици решавати од куће, онлајн.


Видео водич

Нова функција у мозаБуку и у уграђеним апликацијама! Уз помоћ видео водича се лако могу прегледати могућности које су дате у мозаБуку и апликацијама, а њихова употреба се лако може научити.

Уређивач задатака

Занимљиви радни листови брзо и једноставно. Избор уграђених задатака (једноструки и вишеструки избори, спајање парова, ланчани парови, смештање на карту, испуњавање табеле, скупови итд.). Радни лист може садржати разне врсте питања, чак се и ограничење времена за решавање може одредити. Могу се бирати бројни уграђени дизајни како би учинили радне листове још занимљивијим.

За израду задатака могу се користити слике, видео и аудио материјали. Такође, на основу 3Д модела и неких других алата могу се аутоматски креирати задаци и послати у уређивач задатака. Готови радни листови се могу убацити у мозаБук публикације код одговарајућег градива, могу се задати за домаћи задатак, који ће ученици решавати код куће користећи мозаВеб.

мозаТулс апликације

За лакшу обраду градива и стицање знања кроз вежбу и игру пружамо вам више од сто тематских апликација везаних за школске предмете. Апликације се редовно допуњавају новим функцијама, а број доступних алата и игрица се стално повећава. Апликације за ученике нижих разреда основне школе пружају помоћ при развоју способности, док су за ученике виших разреда погодне за експериментисање, а понекад могу заменити целу лабораторију. Анимирани задаци претварају учење у игру, а као и експерименти настали унутар апликације могу се сачувати и користити више пута.

Естетске свеске

Странице свеске се могу илустровати у програму, а могу се убацити и предефинисане позадине. Из медијатеке у свеску можемо убацити слике, видео снимке и 3Д моделе. Свеске можемо синхронизовати са својим мозаВеб налогом, тако да ће свеске за домаћи задатак и рад на часу увек бити у усклађене.

Уз помоћ уређивача анимација у свеске се једноставно могу креирати занимљиве анимиране презентације. За презентације се могу користити текстови, цртежи и елементи Медијатеке.
Приказивање или сакривање елемената се може анимирати уз помоћ уграђених шема, а приликом репродукције могу се показати и коришћени додатни садржаји.Креативни цртежни алати

Са уграђеним функцијама за цртање могу се илустровати уџбеници и свеске једноставним истицањем текста, цртањем слободном руком или компликованим илустрацијама. Интуитивни интерфејс визуалне апликације за цртање је забаван и лако га користе чак и ученици нижих разреда. Са алатом за цртање дијаграма односа са неколико клика мишем могу се направити професионалне концептуалне мапе. За математичко уређивање се могу користити виртуелни лењир и шестар, а о естетском изгледу брину унапред дефинисани шаблони.


рб
Тип лиценце Цена лиценце
1 mozaBook MULTILANG 3yr €894.00-10% +PDV
2 mozaBook MULTILANG 1yr €298.00+PDV
3 mozaBook CLASSROOM 1yr SR €198.00+PDV
4 mozaBook Personal €98.00+PDV
5 mozaBook Student €48.00+PDV
6 мозаWеб Премиум €40.00+PDV
7 mozaWeb Classroom Package (2) €240.00+PDV
8 Additional licenses over 32 (Маx. 8) €13.00/студ-20%+PDV
9 Multilingual Geographical Atlas for Little Children (3) €90.00+PDV
10 Multilingual Geographical Atlas for Students (3)digital map for mozaMap €130+PDV
11 Multilingual GeographicalAtlas of the World (3)digital map for mozaMap €180+PDV
12 Euklides Plane geometry construction software €40.00+PDV
13 Euler 3DSpatial geometry construction software €40.00+PDV

Календар Дешавања
Април 2021
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Новости

Ново у понуди из нашег асортимана

Данас, у ери дигиталних уређаја, рад у савременој школи не може се замислити без интерактивних табли, ЛЕД интерактивних дисплеја, дигиталних (документ) камера(скенера), веб камера.....

Прочитај више


Онлајн обука - Електронски портфолио за директоре

Термин обуке: од 18.02. до 25.02.2021. године

Кључни услов за стицање лиценце за рад директора предшколских установа, основних и средњих школа је поседовање и вођење личног професионалног портфолиа. Кандидати ће пред комисијом представљати свој портфолио којим ће документовати збирку свог рада који приказује напор, напредак и достигнућа у одређеним стандардима.

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme