Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Поштовани директоре/ка, поштовани наставници, драги ученици,

Надам се да сте добро и у добром здравственом стању, јер је то сада најважније. Академија Филиповић након обуставе рада у образовним установама и надаље активно даје свој допринос образовању.

Не можемо да седимо скрштених руку и да ову ситацију посматрамо равнодушно. Морамо да је превазиђемо на најбољи могући начин, зарад наше деце, зарад нас самих. По свему судећи имаћемо довољно времена да савладамо и усвојимо вештине од којих смо можда и бежали или нам пре неколико дана нису биле приоритетне. Говорим о дигиталним компетенцијама и информатичкој писмености, које можете веома брзо уз нашу помоћ/асистенцију да усвојите и подигнете на много виши ниво.

Као и до сада, Академија Филиповић је ту да вам помогне и да вас подржи, вас наставнике и ученике широм Србије. Одмах по објављивању Ванредног стања поставили смо на YouTube сервису видео са детаљним упутством за коришћење бесплатног сервиса Classroom google

https://youtu.be/gKFoBzpovms

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education , који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

MozaBook , као што сигурно знате, је најбоља светска платформа за образовање, најсадржајнија у сваком погледу, платформа која нуди преко 1300 3Д анимација и десетак хиљада других едукативних садржаја, комуникацију са ученицима, дељење садржаја, тестирање и др. На наставницима је да припреме програм, акције, лекције, тестове.... Могу се користити и бесплатни сервиси за видео конференцију као што су Discord , Zoom или meet.jit.si ( MozaBook је компатибилан с њима).

Видео упутство за пријаву, преузимање, инсталацију и покретање програма, можете погледати на нашем званичном YouTube каналу https://youtu.be/CO_HRutJHiY као и на https://youtu.be/264b17KC01k

Наш допринос се не завршава на овоме. Школама дајемо могућност коришћења програма за електронско вођење портфолиа „Е-портфолио за наставнике/васпитаче, ученике и директоре“ бесплатно, на период од једне године.

Школе/наставници уз програм Епортфолио бесплатно добијају и програм „Електронска педагошка свеска“, који је саставни део нашег Школског информационог система, односно Епортфолиа, за исти временски период.

Образовне установе имају велику предност, олакшање у раду на више нивоа уколико програм користе сви запослени. Таквих установа је све више.

Корисници Епортфолиа у Републици Србији на дан 19.03.2020.године

Укупно Установа

973

Укупно наставника

10340

Укупно објава

71509

У припреми је детаљна он-лине обука за коришћење Електронског портфолиа и Електронске педагошке свеске. Наставници, васпитачи, директори и ученици моћи ће на нашем YouTube каналу да испрате комплетну обуку/семинар.


Желимо Вам добро здравље

Мсц.оец. Братислав Филиповић

Датум:21/03/2020

Календар Дешавања
Април 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Новости

Бесплатани семинари у циљу подизања дигиталних компетенција

ЕКСКЛУЗИВНА ПОНУДА

Припремили смо за Вас ексклузивну понуду, која се састоји у онлајн семинару који је направљен на основу тема нашег акредитованог програма „Мултимедијални садржаји у функцији образовања“ кат. бр. 339.

У циљу подизања дигиталних компетенција запослених у образовним установама, у складу новонастале ситуације и изражене потребе за видео конференцијама, темама акредитованог семинара додали смо и део који се односи на видео конференције, односно обуку за коришћење програма ZOOM и Skype.

Прочитај више


Бесплатна лиценца за програм MozaBook

Контактирали смо нашег партнера, власника Mozaik Education, који је на нашу молбу доделио бесплатну лиценцу за програм MozaBook која важи до 15.06.2020. године за све наставнике и ученике на територији Републике Србије, без ограничења. Хвала господину Torok и члановима његове породице на разумевању и подршци. Свесни су они чињенице да смо их ми увели у српско образовање.

Бесплатна лиценца са роком важења до 15.06.2020.године:

MOZ-MC-BZPL-MOZA-BOOK-SRBA-OBRA-200615

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme