Школски електронски дневник и wеб сајтови

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ ДОО , из Јагодине већ девет година активно учествује у едукацији запослених у образовању, у предшколским установама , основним и средњим школама Србије.

Академија Филиповић за школску 2012/14 у својој понуди има дванаест акредитованих програма, који се реализују веома успешно, и који су по свом садржају и начину реализације веома добро прихваћени, и оцењени високим оценама од стране самих учесника семинара.

1.

Академија Филиповић Вам нуди могућност организовања семинара у школама на територији општине Прокупље по знатно нижим ценама и роком одплате до 12 месеци .

Овакав модел је већ примењен у неколико општина и градова и показао се прихватљивим и економски исплативим.

Као пример добре сарадње наводимо општине и градове : Јагодина, Деспотовац, Алибунар, Димитровград, Трговиште, Сомбор идр .....

2.

Академија Филиповић , у складу са најновијим техничким могућностима, сагледавајући потребе школа, покренула је пројекат „СВЕ ШКОЛЕ СРБИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ“, којим омогућава школама са територије Републике Србије да се јавности на лак, једноставан и веома професионалан начин представе својом интернет презентацијом www.насаскола.рс

Поставњене задатке Академија Филиповић је успешно решила, тако да је школама омогућила сајт који је израђен најсавременијим професионалним веб алатима , сајт који могу да ажурирају чланови колектива без обзира на степен информатичке писмености а да при томе сајт не губи на свом квалитету. Посебан акценат стављен је на функционалност, безбедност и брзину рада система.

Школе су добиле професионално израђен сајт за мало новца, трошкови израде и одржавања (нема трошкова одржавања) сајта сведени су на прихватљив минимум.

За кратко време, преко 130 школа приступило је наведеном пројекту. Број корисника пројекта се из дана у дан повећава, јер похвале за функционалност стижу са свих страна.

Показатељ квалитета пројекта, је и номинација пројекта „СВЕ ШКОЛЕ СРБИЈЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ“ за престижно признање из области образовања ДИСКОБОЛОС 2012 од стране ЈИСА.

3.

Увиђајући потребе и пратећи корак савременог пословања и деловања школа, Академија Филиповић ДОО израдила је, засигурно најбољи програм у региону, веб апликацију www.есколскидневник.рс

Електронски школски дневник нашао је и наћиће место у многим школама Србије.

Више општина препознало је вредност електронског дневника и започеле са имплементацијом истог у свим својим школама.

Стоји да су предности које доноси Електронски школски дневник велике, као и то да постоји реална потреба за увођењем истог у свим школама. Анкете које смо водили говоре да је велики број наставника и родитеља препознало потребу за увођењем електронског школског дневника и да подржавају процес имплементације електронског школског дневника у школама у којима раде или у којима имају децу.

Обавеза је да идемо у корак са модерним пословањем и савременом разменом података. Улагање у нова знања и вештине је директна инвестиција у будућност која ће се многоструко вратити

Ако сте препознали ове наше наводе као тачне онда се, већ на почетку, добро разумемо и имамо добар предуслов за будућу добру пословну сарадњу.

Датум:19/03/2013

Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme