Утисци са скупа

Утисци са скупа " ОБРАЗОВНА ЕФИКАСНОСТ“

Јагодина 23.-24.08.2013

Поштовани/а,

Молимо Вас да нам у неколико реченица пренесете Ваше утиске са скупа " ОБРАЗОВНА ЕФИКАСНОСТ" коме сте присуствовали 23.-24.08.2013 године.

Такође Вас молим да ми кажете ко је од предавача, или која је тема, на Вас оставила најснажнији утисак и због чега.

Такође вас молим да ми напишете и о евентуалним пропустима(уколико их је било), са мишљењем како би то или те требало да коригујемо.

Унапред захвалан на Вашем брзом одговору

Срдачан поздрав

Поштовани,

било је уживање вратити се у град у коме сам провела неке од најлепших тренутака свога детињства, пре више од тридесет година. Свему је допринела сјајна организација и гостопримство какво се ретко среће. Једном речју ДИВНО.

Што се предавача тиче, на мене је посебан утисак оставила Ања Стојшин, јер колико се сећам то је први предавач који је измамио аплауз, а што је још важније и питања присутних.

Да следеће године будете још ефикаснији, жели Вам и од срца Вас поздравља

Проф.др. Данијела Јашин

18.09.2013 Зрењанин

Поштовани,

Присуствовала сам скупу ,,Образовна ефикасност" и могу да кажем да је идеја организовања оваквог скупа одлична јер је омогућавала размену знања и искустава између учесника.Било је разноврсних тема везаних за образовање,на мене је највећи утисак оставило излагање Силване Драгутиновић, везано за маркетинг у образовању, која је на упечатљив начин пренела своје искуство као директора школе,и искрено мислим да је на прави начин описала каква је одговорност и улога директора школа .,а сви знамо нимало лака..Веома јасно и корисно је било и излагање дипл.педагога Бојана Грујића на тему ,,Инклузија од теорије до праксе".

Моје мишљење је да је било превише излагања и да би убудуће требало направити селекцију и одабрати само оне најефикасније а избацити сувопарна излагања.Као домаћини били сте за сваку похвалу.

Срдачан поздрав,

Александра Лазић.

ОШ „Душан Јерковић“

16.9.2013

Пре свега, желим да истакнем велико задовољство због могућности, да присуствујем једном оваквом скупу! А затим и да се захвалим на дивном дочеку и још бољој организацији оваквог скупа. Све је било у најбољем реду, а највећу пажњу су ми привукла предавања : Борба против наркоманије у школи као и монтесори педагогија! Занимљиве теме- ОДЛИЧНА ИЗЛАГАЊА! Пуно успеха у даљем раду!

Мирјана Миладиновић

Драги Академци,

Шаљем вам много поздрава из Вршца окупаног дуго очекиваном кишом.

Ја сам у Јагодину кренула да ми буде лепо и није могло да се деси да се тако и не осећам.

Просветни запосленици нису захтевни, мало је потребно да буду задовољни: позитивне вибрације са свих страна и у сваком тренутку, добри домаћини и организација.

Једино је почетак Скупа био порањен, евентуално следеће године померити за рецимо 11 часова.

Такође, другог дана би било веома корисно да се одвојо време за дискусију, наравно, импулсима са самог Скупа.

И ја била предавач овог скупа, а моје импресије иду ка господину Бранку Новаковићу, ерудити. Можда и није најбољи говорник, али је човек за дивљење.

Пуно поздрава,

Татјана Јашин-Мојсе.

Поштовани,

С обзиром да сам први пут присуствовала Вашем скупу „Образовна ефикасност“, морам да кажем да сам изненађена колико се води рачуна о свему (мислим на припрему семинара и на каснију понуду истих). Драго ми је да сам на једном месту могла да чујем о толико семинара са различитом тематиком, али су у исто време свима нама, иако неки нису били из те струке, били занимљиви и уједно смо научили нешто више.

Добро је што су на скупу били и директори, јер смо могли да чујемо и њихова размишљања о многим стварима (пошто су често размишљања директора и радника-наставника различита).

У исто време цео скуп је протекао радно (наравно поштујући сатницу), али нам није представљао напор, чак шта више, било је задовољство.

Тема која је оставила утисак на мене је „Настава кроз радионице“, проф. Др. Данијела Јашин, мр. Тања Секулић ( али морам да признам из искуства да то може да функционише само тамо где има мало деце-попут сеоских школа).

Морам да Вас похвалим да пропуста није било и да ми је посебно драго што сте организовали и мале обиласке како би упознали Ваш град а уједно се и ми међусобно упознали.

Хвала на свему

Поздрав из Кладова

Ивана Николић Радуловић

Поштовани!

Што се тиче мојих утисака са скупа ОБРАЗОВНА ЕФИКАСНОСТ могу да кажем сами речи похвале. Све теме су биле веома интересантне и без обзира на то да је трајало скоро цео дан уопште није било ништа заморно! Најснажнији утисак по мени су оставиле следеће теме: Електронски школски дневник,затим Добрим планирањем до успешне школе и мапа ума и кључним појмовима до мале матуре. због тога што су теме данашњице, али и остале теме су биле занимљиве!

Што се тиче пропуста није их било, као што сам споменула на самом почетку само речи похвале!

У нади да ћу још присуствовати Вашим стручним скуповима срдачно Вас поздрављам!

Минодора Чолока

ОШ "Ђура Јакшић"

Орешковица

Поштовани,

веома смо задовољни целокупном организацијом скупа, као и информацијама које смо на скупу добиле. По нашем мишљењу, посебно су се истакле презентације Бојана Грујића и Радована Антонијевића, чије смо семинаре и ставили у школски план стручног усавршавања.

Надамо се даљој успешној сарадњи.

Срдачан поздрав,

Сања Љубомировић, педагог и Љубица Стојиловић, директор школе

Извињам се што нисам одмах одговорила, али пропуста није било, организација је била на нивоу, а што се тиче предавача, са некима смо већ сарађивали и семинари су били конструктивни и у функцији наставника и њихових интересовања.

Што се мене лично тиче, највише ме је заинтригирао семинар ПРЕТПОСТАВКЕ УСПЕШНЕ НАСТАВЕ професора Радована Антонијевића, свиђају ми се циљеви семинара и мислим да програм обезбеђује да наставници усвоје неопходна знања и вештине применом савремених метода учења, оносно комбинацијом метода рада.

Наравно, и остали су предавачи имале лепе програме, али је овај оставио на мене већи утисак.

С поштовањем,

Јелена Кожокар

Поштовани господине Филиповићу,

Не стижем да Вам одговорим на меил а решавам се данима да то учиним. И ево прилике... Моји утисци са Вашег семинара су јако позитивни. Све је функционисало добро. Види се да иза свега стоји добра организација и добро осмишљен план (што у земљи Србији баш и није чест случај). Мени се свидело предавање госпође која је говорила о, већ чувеном, испиту за лиценцу директора. Мислио сам да је после предавања питам две ствари, али нисам ухватио погодан тренутак. То су два проста питања:
1. Колико у Енглеској (где је она била у посети) траје мандат директора школе и
2. Колико помоћника има директор основне школе у Енглеској?
О плати би већ било дегутантно да било шта питам. Остао сам ускраћен за одговоре, али чекам прву следећу прилику да неког од наших ''филозофа'' из Министарства просвете питам ово исто.
Ја лично немам примедби на семинар (па ни на свечану вечеру, наравно), али имам утисак да баш није испоштован програм и сатница коју смо добили у материјалу. Знам да то не зависи само од Вас, али хајде да нешто и искритикујем да не буде баш све супер.
Желим Вам још пуно оваквих успешних семинара и успеха у даљем раду.
А ми настављамо сарадњу, наравно. Јавићу Вам се по том питању ускоро.
Поздрав из Рипња.
С поштовањем,
Зоран Митровски, директор
ОШ ''Вук Караџић'' Рипањ


Датум:18/09/2013

Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme