ЕЛЕКТРОНСКА БИБЛИОТЕКА

Електронска библотека је сигурно једнинствен пројекат, не по начину вођења евиденције књига у школским библиотекама, већ по идеји да је могуће више школа умрежити у јединствен систем. На тај начин, ученици једне школе могли би да изнајмљују књиге у школској библиотеци друге школе.

Одлика свих наших пројеката, од електронског дневника, пројекта www.nasaskola.rs (професионална израда школских сајтова) су безбедност, брзина, једноставност коришћења апликације, неограничен простор за складиштење података као и бекаповање криптованих података на сваки сат (256 битна енткрипција- сигурност на коју могу и банке да нам завиде). Ту, као шлаг на торти, су свакако цена и начин плаћања наших производа и услуга.

Најбољи а најефтинији !!!

Електронска библиотека је wеб апликација која, на један нов, савремен и техничи иновативан начин, помаже школама и корискницима школских библиотека да дођу до тражених података о књигама које се налазе у школској библиотеци, да те наслове резервишу путем интернета, користећи рачунар или мобилни телефон. Са друге стране, која је можда још и важнија, омогућава школама, односно школским библотекарима да прате кретање сваке књиге, да имају тачне податке о броју књига у школској библиотеци, ауторима и насловима књига, да у сваком моменту знају где се која књига налази и када треба да буде враћена, ко је коју књигу и када посудио, да прате резервације, издавање књига, да добијају податке који наслови су најтраженији, који аутори најчитанији, идр.

Ефикасност и функционалност Е- библиотеке зависи, на првом месту, од ажурности БИБЛИОТЕКАРА. Наша WEB апликација, сигурно, ће допринети сегментима који се односе на удобност, безбедност, брзину, лакоћу коришћења, доступношћу статистистичким и другим траженим подацима који су везани за вашу библиотеку са било ког места на свету. Једини предуслов за то је да имате интернет конекцију.

Датум:07/11/2013

Календар Дешавања
Мај 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Новости

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ”

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ РАСПИСУЈЕ НАГРАДНИ КОНКУРС

ЗА ЛИКОВНЕ И ЛИТЕРАРНЕ РАДОВЕ НА ТЕМУ

Моја школа из снова“

КОНКУРС ОТВОРЕН од 09. МАЈА до 09. ЈУНА. 2019.године

Прочитај више


IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme