ЕЛЕКТРОНСКА БИБЛИОТЕКА

Електронска библотека је сигурно једнинствен пројекат, не по начину вођења евиденције књига у школским библиотекама, већ по идеји да је могуће више школа умрежити у јединствен систем. На тај начин, ученици једне школе могли би да изнајмљују књиге у школској библиотеци друге школе.

Одлика свих наших пројеката, од електронског дневника, пројекта www.nasaskola.rs (професионална израда школских сајтова) су безбедност, брзина, једноставност коришћења апликације, неограничен простор за складиштење података као и бекаповање криптованих података на сваки сат (256 битна енткрипција- сигурност на коју могу и банке да нам завиде). Ту, као шлаг на торти, су свакако цена и начин плаћања наших производа и услуга.

Најбољи а најефтинији !!!

Електронска библиотека је wеб апликација која, на један нов, савремен и техничи иновативан начин, помаже школама и корискницима школских библиотека да дођу до тражених података о књигама које се налазе у школској библиотеци, да те наслове резервишу путем интернета, користећи рачунар или мобилни телефон. Са друге стране, која је можда још и важнија, омогућава школама, односно школским библотекарима да прате кретање сваке књиге, да имају тачне податке о броју књига у школској библиотеци, ауторима и насловима књига, да у сваком моменту знају где се која књига налази и када треба да буде враћена, ко је коју књигу и када посудио, да прате резервације, издавање књига, да добијају податке који наслови су најтраженији, који аутори најчитанији, идр.

Ефикасност и функционалност Е- библиотеке зависи, на првом месту, од ажурности БИБЛИОТЕКАРА. Наша WEB апликација, сигурно, ће допринети сегментима који се односе на удобност, безбедност, брзину, лакоћу коришћења, доступношћу статистистичким и другим траженим подацима који су везани за вашу библиотеку са било ког места на свету. Једини предуслов за то је да имате интернет конекцију.

Датум:07/11/2013

Календар Дешавања
Јул 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme