ЕЛЕКТРОНСКА БИБЛИОТЕКА

Електронска библотека је сигурно једнинствен пројекат, не по начину вођења евиденције књига у школским библиотекама, већ по идеји да је могуће више школа умрежити у јединствен систем. На тај начин, ученици једне школе могли би да изнајмљују књиге у школској библиотеци друге школе.

Одлика свих наших пројеката, од електронског дневника, пројекта www.nasaskola.rs (професионална израда школских сајтова) су безбедност, брзина, једноставност коришћења апликације, неограничен простор за складиштење података као и бекаповање криптованих података на сваки сат (256 битна енткрипција- сигурност на коју могу и банке да нам завиде). Ту, као шлаг на торти, су свакако цена и начин плаћања наших производа и услуга.

Најбољи а најефтинији !!!

Електронска библиотека је wеб апликација која, на један нов, савремен и техничи иновативан начин, помаже школама и корискницима школских библиотека да дођу до тражених података о књигама које се налазе у школској библиотеци, да те наслове резервишу путем интернета, користећи рачунар или мобилни телефон. Са друге стране, која је можда још и важнија, омогућава школама, односно школским библотекарима да прате кретање сваке књиге, да имају тачне податке о броју књига у школској библиотеци, ауторима и насловима књига, да у сваком моменту знају где се која књига налази и када треба да буде враћена, ко је коју књигу и када посудио, да прате резервације, издавање књига, да добијају податке који наслови су најтраженији, који аутори најчитанији, идр.

Ефикасност и функционалност Е- библиотеке зависи, на првом месту, од ажурности БИБЛИОТЕКАРА. Наша WEB апликација, сигурно, ће допринети сегментима који се односе на удобност, безбедност, брзину, лакоћу коришћења, доступношћу статистистичким и другим траженим подацима који су везани за вашу библиотеку са било ког места на свету. Једини предуслов за то је да имате интернет конекцију.

Датум:07/11/2013

Календар Дешавања
Jун 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme