Академија Филиповић узела учешће на Међународном сајму опреме и средстава за савремену наставу

За време Међународног београдског сајма књига који ће бити одржан од 26. октобра до 2. новембра, одржаће се 45. Међународни сајам опреме и средстава за савремену наставу "Учила" и Сајам образовања "Звонце".

Сајам "Учила" је место размене информација о трендовима и новитетима на пољу савремених наставних средстава. Та манифестација, како се наглашава, намењена је образовно-васпитним установама, професорима и наставницима, васпитачима, директорима школа, представницима министарстава и локалне самоуправе које се баве образовањем, као и власницима књижара, ученицима и студентима.

Додаје се да ће у хали 2 бити изложене интерактивне табле последње генерације, електронска библиотека, електронски дневник, уџбеници, приручници и наставна средства, педагошке свеске, радни листови, картографска издања, школски намештај, дидактичке друштвене игре, креативне играчке од картона и школски прибор.

Академија Филиповић представила је акредитоване семинаре, интерактивне табле најновије генерације, педагошке свеске, програм за библиотечко пословање хттп://www.ебиблиотека.рс , програм за електронско вођење дневникахттпс://www.есколскидневник.рс , програм за прављење школских сајтова хттп://www.насаскола.рс. Сви представљени програми наишли су на велико интересовање посетиоца

Велико интересовање за интерактивне табле показали су ученици и студенти који су искористилу прилику и опробали се у коришћењу интерактивне табле. Појавио се и такмичарски дух где су се присутни ученици, студенти и наставници опробали у познавању држава и градова у програму Сетера.

Датум:07/11/2014

Календар Дешавања
Мај 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Новости

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ”

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ РАСПИСУЈЕ НАГРАДНИ КОНКУРС

ЗА ЛИКОВНЕ И ЛИТЕРАРНЕ РАДОВЕ НА ТЕМУ

Моја школа из снова“

КОНКУРС ОТВОРЕН од 09. МАЈА до 09. ЈУНА. 2019.године

Прочитај више


IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme