Академија Филиповић узела учешће на Међународном сајму опреме и средстава за савремену наставу

За време Међународног београдског сајма књига који ће бити одржан од 26. октобра до 2. новембра, одржаће се 45. Међународни сајам опреме и средстава за савремену наставу "Учила" и Сајам образовања "Звонце".

Сајам "Учила" је место размене информација о трендовима и новитетима на пољу савремених наставних средстава. Та манифестација, како се наглашава, намењена је образовно-васпитним установама, професорима и наставницима, васпитачима, директорима школа, представницима министарстава и локалне самоуправе које се баве образовањем, као и власницима књижара, ученицима и студентима.

Додаје се да ће у хали 2 бити изложене интерактивне табле последње генерације, електронска библиотека, електронски дневник, уџбеници, приручници и наставна средства, педагошке свеске, радни листови, картографска издања, школски намештај, дидактичке друштвене игре, креативне играчке од картона и школски прибор.

Академија Филиповић представила је акредитоване семинаре, интерактивне табле најновије генерације, педагошке свеске, програм за библиотечко пословање хттп://www.ебиблиотека.рс , програм за електронско вођење дневникахттпс://www.есколскидневник.рс , програм за прављење школских сајтова хттп://www.насаскола.рс. Сви представљени програми наишли су на велико интересовање посетиоца

Велико интересовање за интерактивне табле показали су ученици и студенти који су искористилу прилику и опробали се у коришћењу интерактивне табле. Појавио се и такмичарски дух где су се присутни ученици, студенти и наставници опробали у познавању држава и градова у програму Сетера.

Датум:07/11/2014

Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme