Галилеј Информационе Технологије доо и Академија Филиповић доо склопили уговор о пословно техничкој сарадњи

Данас, 13.05.2015 године у Јагодини склопљен је уговор између две реномиране фирме Галилеј Информационе Технологије доо и Академије Филиповић доо о пословно техничкој сарадњи. Пословна сарадња у циљу успостављања пословних односа уговорних страна а ради даље дистрибуције, инфромационог система за школску администрацију - ГАЛИС (софтвер ГАЛИС).

Академије Филиповић доо и Галилеј Информационе Технологије доо су две фирме које се професионално баве потребама и решавањем проблема школа и запослених у образовању. Власници ових установа упознали су се 18.новембра 2014. године на скупу који је организовало Министарство просвете, науке и технолошког развоја, на коме су презентовали своје апликације. Одмах су узајамно препознали квалитете програма чији су творци, схватили да су им програми компатибилни, да се допуњују и да заједно чине целину која је најидеалнија за потребе ЈИСП-а.

Ових дана, Академија Филиповић доо и Галилеј Информационе Технологије доо одлучили су се за заједнички наступ на тржиште, на тај начин што ће Академија уз своју палету производа ( е-библиотека, е-дневник, електронски портфолио наставника и ученика, платформа за израду школских сајтова, семинари, интерактивне табле...) понудити и изванредан програм инфромационог система за школску администрацију - ГАЛИС (софтвер ГАЛИС). Овом сарадњом покривају се све потребе у домену информационог система и савременог начина пословања школа.

Датум:13/05/2015

Календар Дешавања
Мај 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Новости

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ”

АКАДЕМИЈА ФИЛИПОВИЋ РАСПИСУЈЕ НАГРАДНИ КОНКУРС

ЗА ЛИКОВНЕ И ЛИТЕРАРНЕ РАДОВЕ НА ТЕМУ

Моја школа из снова“

КОНКУРС ОТВОРЕН од 09. МАЈА до 09. ЈУНА. 2019.године

Прочитај више


IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme