Галилеј Информационе Технологије доо и Академија Филиповић доо склопили уговор о пословно техничкој сарадњи

Данас, 13.05.2015 године у Јагодини склопљен је уговор између две реномиране фирме Галилеј Информационе Технологије доо и Академије Филиповић доо о пословно техничкој сарадњи. Пословна сарадња у циљу успостављања пословних односа уговорних страна а ради даље дистрибуције, инфромационог система за школску администрацију - ГАЛИС (софтвер ГАЛИС).

Академије Филиповић доо и Галилеј Информационе Технологије доо су две фирме које се професионално баве потребама и решавањем проблема школа и запослених у образовању. Власници ових установа упознали су се 18.новембра 2014. године на скупу који је организовало Министарство просвете, науке и технолошког развоја, на коме су презентовали своје апликације. Одмах су узајамно препознали квалитете програма чији су творци, схватили да су им програми компатибилни, да се допуњују и да заједно чине целину која је најидеалнија за потребе ЈИСП-а.

Ових дана, Академија Филиповић доо и Галилеј Информационе Технологије доо одлучили су се за заједнички наступ на тржиште, на тај начин што ће Академија уз своју палету производа ( е-библиотека, е-дневник, електронски портфолио наставника и ученика, платформа за израду школских сајтова, семинари, интерактивне табле...) понудити и изванредан програм инфромационог система за школску администрацију - ГАЛИС (софтвер ГАЛИС). Овом сарадњом покривају се све потребе у домену информационог система и савременог начина пословања школа.

Датум:13/05/2015

Календар Дешавања
Август 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Новости

Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

ПРВИ ФЕСТИВАЛ МЛАДИХ ПЕСНИКА И ИЛУСТРАТОРА ,,ЈА СТИХОМ, А ТИ СЛИКОМ


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme