Нове технологије у образовању 2016

Одржан трећи по реду догађај посвећен употреби информационо-комуникационих технологија (IKT) у образовању –конференција и сајам “Нове технологије у образовању 2016” одржани су у Belexpocentru у Београду 26. и 27. фебруара 2016.

Организатор “Нове технологије у образовању” је British Council у сарадњи са Британском амбасадом у Београду, Тимом за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије, Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Министарством трговине, туризма и телекомуникација, Центром за промоцију науке, Привредном комором Србије, Сталном конференцијом градова и општина, компанијом Скиллс и другим партнерима.

Циљ овог догађаја је да пружи подршку предшколским установама, школама, универзитетима и другим организацијама које се баве образовањем да постану иновативније, да осавремене процес учења и на што бољи начин искористе могућности које нове технологије пружају. С друге стране, помогли смо малим предузетницима и великим компанијама да представе своје технолошке производе и услуге које могу да промене образовање будућих генерација. Свима њима пружили смо прилику да чују светске стручњаке и нађу инспирацију кроз екпериментисање са новом технологијом и упознавање са интересантним саговорницима и партнерима из региона, али и целог света.

Академија Филиповић представила је на свом штанду своје услуге и производе са којим су се упознали бројни посетиоци. Међу посетиоцима су били и министар просвете РС, господин Дане др Малешевић, помоћник министра просвете Републике Македоније, господин Агим др Русхити који су показали посебно интересовање за преносне интерактивне табле FBIWB 2700 и за портфолио наставника и ученика.


Датум:08/03/2016

Календар Дешавања
Април 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Новости

IT LITERACY IS NECESSARY

The SECRET Formula of Education in Serbia

IT LITERACY IS NECESSARY

Nowadays, the Filipović Academy is recognizable throughout the region and is a leader in informal education. Through thirteen accredited seminars, we motivate teachers to think about the rapid development of technologies and software as learning tools

Прочитај више


Knowledge Is More Important Than Diplomas

Academy Filipović has advanced a long way from being a computer school tooccupying the leading position in the field of nonformal education. Over the last 15years, its courses have been traversed by over 30,000 teachers, while the Academy hasprepared 13 new seminars for this academic year

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme