Академија Филиповић је прославила петнаестогодишњицу свог постојања

Академија Филиповић је прославила петнаестогодишњицу свог постојања 14, 15.и 16. септембра у Хотелу „Алфа“ надомак Јагодине. Конференцију под називом: Академија Филиповић у служби модерног образовања , а посетило је око 300 представника из образовних установа Србије, Црне Горе и Републике Српске.

Активном дебатом учесника конференције дошло се до заједничког закључка да је Академија Филиповић била пионир а сада лидер у области неформалног образовања, да је својим радом допринела информатичком описмењавању запослених у образовању, да иновације из понуде и програма Академија Филиповић активно доприносе развоју модерног и квалитетног образовања . Оваквом динамиком образовања Академија Филиповић се сврстава у ред лидера неформалног образовања за 21. века у региону.

ПС

Захваљујем се Тиму Академије Филиповић, свим сарадницима, ауторима и реализаторима семинара, свим гостима који су својим присуством увеличали нашу прославу.

До следећег семинара и до следеће прославе! А биће их!!! Живели

Чланак из "Новог пута" можете преузети ОВДЕ


.

Мсц.оец. Братислав Филиповић

Датум:19/09/2018

Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme