Е-портфолио за директоре

ПРЕДМЕТ: Обука директора за коришћење програма
ЕЛЕКТРОНСК
И ПОРТФОЛИО ЗА ДИРЕКТОРЕ

Поштовани,

Кључни услов за стицање лиценце за рад директора предшколских установа, основних и средњих школа је поседовање и вођење личног професионалног портфолиа. Кандидати ће пред комисијом представљати свој портфолио којим ће документовати збирку свог рада који приказује напор, напредак и достигнућа у одређеним стандардима.

У циљу решавања евидентних потреба израдили смо веома користан, у пракси врло применљив програм - Електронски портфолио за директоре (Е-портфолио за директоре), који је препознат као најбољи програм те намене, бољи од свих неких других понуђених решења (гоогле диск...).

ПОЗИВАМО Вас

да узмете учешће у обуци директора за коришћење програма
ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРТФОЛО ЗА ДИРЕКТОРЕ

Обука директора одржаће се 30.11 и 01.12.2018. године у хотелу „АЛФА“ у Кончареву, Јагодина. У складу добре воље и добре пословне сарадње,
учесници обуке моћи ће програм ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРТФОЛИО ЗА ДИРЕКТОРЕ
бесплатно да користе у периоду од три године.

Котизација за учешће на обуци износи 6.490 динара + ПДВ

Цена котизације укључује:

  • Једно преноћиште на бази пуног пансиона (ручак, свечана вечера, доручак) у хотелу „АЛФА“ у Кончареву
  • Сертификат о одржаној обуци
  • Бесплатно коришћење програма Епортфолио за директоре за период од три године
  • Неограничену конзумацију пића
  • Свечану вечеру

Учесници су у обавези да са собом понесу лаптоп на коме ће радити практични део обуке, вежбе уноса података у Електронски портфолио

Због великог интересовања и ограниченог броја места, молимо Вас да вашу пријаву за учешће на обуци доставите најкасније до 16.11.2018. године. Пријава за присуство сматраће се валидном уколико се изврши уплата котизације до наведеног датума.

Након завршене пријаве, путем имејла, стићи ће Вам рачун, који ће претходно бити регистрован у Централном регистру фактура

Агенда обуке

И дан 30.11.2018. године

10.00 – 11.30 часова регистрација учесника

11.30 – 14.00 Отварање обуке, почетак рада

14.00 – 15.00 Ручак

15.00- 18.00 наставак рада

20.00 -01.00 Свечана вечера са музиком

ИИ дан - 01.12.2018. године

07.30 – 09.00 часова – доручак

09.30 -12.00 часова наставак обуке, завршетак обуке, подела сертификата

Наша девиза је КОРАК ИСПРЕД СВИХ, и заснива се на редовном праћењу потреба запослених у образовању. Остваривањем сарање са нама, образовне установе, директори и сви запослени тих установа, имају велике предности у односу на оне друге. Сарадњом са нама загарантован је успех и бољитет, јер ми знамо свој посао, транспаренти смо, и немамо скривене трошкове, увек смо ту за подршку, спремни да заједно решимо сваки евентуални проблем.

У склопу Школског информационог система, који је Академија Филиповић наменски израдила и развила за потребе запослених у образовним установама је, поред Електронске педагошке свеске, Електронског дневника, Програма за ПП службу, Е-портфолиа за наставнике и ученике, Програма за вођење Едокументације у предшколским установама, и ЕЛЕКТРОНСКИ ПОРТФОЛИО ЗА ДИРЕКТОРЕ. Оно што карактерише Школски информациони систем, је драстичан раст броја корисника на дневном нивоу (у одређеним сегментима или у целости).

Срдачно,

Директор Академије Филиповић

Братислав Филиповић

Датум:15/11/2018

Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme