Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

Важно ОБАВЕШТЕЊЕ за учеснике Првог фестивала младих песника и илустратора ,,Ја стихом, а ти сликом“

Поштовани,

Због великог броја приспелих радова и немогућношћу комисије да студиозно прегледа све радове, самим тим и да изабере најбоље по задатим категоријама и критеријумима, обавештавамо вас да ће се резултати конкурса знати почетком септембра. Награде ће бити додељене на прослави Дана Академије Филиповић 21.09.2019. године.

Унапред се захваљујемо на разумевању, јер стварно не желимо да доносимо одлуке на пречац, чиме би смо могли да умањимо квалитет самог фестивала.

Срдачан поздрав

Братислав Филиповић, Мсц.оец.

Датум:24/06/2019

Календар Дешавања
Септембар 2019
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новости

Од око 8.000 приспелих радова стручни жири изабрао најбоље

Одлука жирија за избор најбољих радова првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“

Захваљујемо се свим учесницима првог фестивала младих песника и илустратора „Ја стихом, а ти сликом“. Пред жиријем, у саставу Марта Анђелић, Вања Секуловић, Весна Јоцић, Марија Трујкић и Жељка Ранисављевић, није био лак задатак, будући да је велики број радова био квалитетан (на конкурс је стигло око 8000 радова). Надамо се да ћете нам остати верни и на следећем конкурсу. Желимо да овај фестивал буде мотивација да и даље пишете, сликате и шаљете нам своје радове, а уз то будете сигурни да ће прави квалитет бити препознат и истакнут.

Жири је једногласно одлучио да награди следеће радове:

Прочитај више


Радна посета Републици Српској

Републички педагошки завод Републике Српске упутио је позив директорима школа да присуствују предавањима Академије Филиповић из Јагодине на тенму "Иновативна образовна рјешења и нове технологије за будућност"


Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme