Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Семинар су поред Братислава Филиповића, директора реномиране установе Академије Филиповић, водили Роберт Џунић, директор ОШ “ Краљ Петар Први” Ниш, Љиљана Симовић, Шеф одсека за послове основног образовања и васпитања у Министарству просвете, науке и технолошког развоја РС, Хајрудин Хајровић, директор ЦСУ Нови Пазар, Марјан Ранчић, ОШ „Свети Сава“ из Пирота, мр Ранко Давидовић и Зоран Марковић директор ОШ Бошко Ђуричић.

Саветовању су присуствовали и директори Регионалних центара за стручно усавршавање: господин Ненад Станојевић директор ЦСУ Крушевац, коме се посебно захваљујемо на указаној помоћи око допуне тема и избора предавача, госпођа Горица Станојевић, директорка РЦУ Чачак, госпођа Милена Вићевић, директорка РЦУ Ужице и господин Хајрудин Хајровић, директор РЦУ Нови Пазар, који је уједно подржао саветовањем својим учешћем у улози предавача.

У оквиру саветовања успостављен је договор око будуће сарадње РЦУ и Академије Филиповић око реализације заједничких активности које се односе на стручно усавршавање запослених у образовању.

У неформалном делу, додељене су захвалнице сарадницима и ОШ "Иван Горан Ковачић" из Нишке Бање за најбољи портфолио на нивоу образовне установе. Представнице школе истакле су веома важне и корисне делове које школе добијају коришћењем веб апликације из програмерске радионице Академије Филиповић.

Донет је закључак са овог дводневног саветовања, којим се директори позивају да активно учествују око измене одређених правилника, па и Закона, како би многе проблематичне ситуације у пракси решили позитивно.

Датум:28/11/2019

Календар Дешавања
Фебруар 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829

Новости

Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Саветовање коме су присуствовали директори основних и средњих школа из целе Србије, поред добијене акредитације, добило је изузетно позитивне оцене учесника, које су се односиле на изабране теме, разраду истих и професионално приближавање предвиђених тема присутним учесницима

Прочитај више


Академија Филиповић придружила се заједници донатаора НАЦИОНАЛНИ ДАН ДАВАЊА 2019.

Академија Филиповић донирала је две преносне интерактивне табле у вредности од 157.800 динара. Табле су по инструкцијама Српског филантропског форума уручена ОШ „Сремски фронт“ из Шида, на дан Национални дан давања 09.10.2019. године.

Прочитај више


Inforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme