Дводневно саветовање „Ученичке задруге од теорије до праксе“ одржано је 25. и 26. новембра у Јагодини у хотелу “Wинг”

Семинар су поред Братислава Филиповића, директора реномиране установе Академије Филиповић, водили Роберт Џунић, директор ОШ “ Краљ Петар Први” Ниш, Љиљана Симовић, Шеф одсека за послове основног образовања и васпитања у Министарству просвете, науке и технолошког развоја РС, Хајрудин Хајровић, директор ЦСУ Нови Пазар, Марјан Ранчић, ОШ „Свети Сава“ из Пирота, мр Ранко Давидовић и Зоран Марковић директор ОШ Бошко Ђуричић.

Саветовању су присуствовали и директори Регионалних центара за стручно усавршавање: господин Ненад Станојевић директор ЦСУ Крушевац, коме се посебно захваљујемо на указаној помоћи око допуне тема и избора предавача, госпођа Горица Станојевић, директорка РЦУ Чачак, госпођа Милена Вићевић, директорка РЦУ Ужице и господин Хајрудин Хајровић, директор РЦУ Нови Пазар, који је уједно подржао саветовањем својим учешћем у улози предавача.

У оквиру саветовања успостављен је договор око будуће сарадње РЦУ и Академије Филиповић око реализације заједничких активности које се односе на стручно усавршавање запослених у образовању.

У неформалном делу, додељене су захвалнице сарадницима и ОШ "Иван Горан Ковачић" из Нишке Бање за најбољи портфолио на нивоу образовне установе. Представнице школе истакле су веома важне и корисне делове које школе добијају коришћењем веб апликације из програмерске радионице Академије Филиповић.

Донет је закључак са овог дводневног саветовања, којим се директори позивају да активно учествују око измене одређених правилника, па и Закона, како би многе проблематичне ситуације у пракси решили позитивно.

Датум:28/11/2019

Календар Дешавања
Август 2020
НЕДПОНУТСРЕЧЕТПЕТСУБ
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Новости

Настава од куће постаје нова реалност!

Куд год се окренемо и погледамо око себе, чини се да се живот враћа у нормалне токове. Да ли је то истина?

Прочитај више


Бесплатна обука

хттпс://мојпортфолио.насаскола.рс/индеx.пхп?р=сите%2Фпријава_обука

Прочитај вишеInforeview
..
.
,
  
 
 
 
 
  
 
 
  
 
 
Internet prodavnica IT opreme