Кнеза Лазара Л2
35000 Јагодина, Србија

+ 381 35 82 00 999

+ 381  63 824 99 99

Симе Шолаје 1А 78000 Бања Лука

+ 387 65 18 99 99

21 ГОДИНА СА ВАМА У СЛУЖБИ САВРЕМЕНОГ ОБРАЗОВАЊА

21 ГОДИНА СА ВАМА У СЛУЖБИ САВРЕМЕНОГ ОБРАЗОВАЊА

Кнеза Лазара Л2
35000 Јагодина, Србија

+ 381 35 82 00 999

+ 381  63 824 99 99

Симе Шолаје 1А 78000 Бања Лука

+ 387 65 18 99 99

ЗАДОВОЉНИ КОРИСНИЦИ

“Поштовани,
Ваш семинар о електронском портфолију био је од почетка са јасним смерницама.
Мислим да ће ми бити од велике користи, јер је практичан за примену када је у питању
портфолио наставника који се често допуњује а управо електронски портфолио нам пружа брзо и лако евидентирање свих промена у нашем портфолију.
Задовољна сам овом онлајн обуком која није много времена одузела а уз то смо имали пуну слободу организовања истог у довољно дугом периоду одржавања ове обуке.
У нади да ћете ускоро организовати још коју онлајн обуку, поздрављам Вас.
С поштовањем”

Цакић Сунчица

Најпре ЧЕСТИТКЕ Тиму Академије Филиповић као и Вама Братиславе под чијим вођством функционишемо. Све ово је требало осмислити, реализовати и пласирати крајњим корисницима, пронаћи пут до њих и пробудити интересовање за корошћење ових софтвера.
Драго ми је да су институције попут ЗУОВ-а и ЗВКОВ-а (коначно) препознале квалитет нечега у шта је уложен труд, рад и залагање а све у циљу помоћи наставницима и школама.
Надам се да ће бити сарадљиви и да ћемо у њима имати партнера у имплементацији ових идејних решења у ВО установе.
Праве вредности увек нађу свој пут….
Хвала Вам што сте са мном поделили ову лепу вест за крај ове турбулентне и необичне године.
Са жељеом и надом у даљу, још успешнију сарадњу
Срдачан поздрав!

Јасмина Петровић

Поштовани,

Обука ” Е портфолио” је једна од бољих онлине обука које сам похађала. Сви сегменти заступљени у обуци су подједнако квалитетно објашњени уз похвалу приказаних видео материјала. Оно сто бих посебно похвалила је доступност наставика саме обуке и помоћ са његове/њихове стране.

Све најбоље и пуно успеха у даљем раду

 

Марина Антонијевић

Поштовани,хвала Вам што сте нам омогућили он-лине обуку “Електонски портфолио”.Ваши савети су нам свима помогли пуно,поготово видео упуства која сам пажљиво пратила и која су пуно помогла при реализацији задатака.Хвала још једном и надам се поновном дружењу на некој новој обуци! Поздрав за све чланове Академије Филиповић!

Наташа Банић Огњановић

Поштовани,

овим путем желим да изразим своје позитивно искуство похађајући Ваш онлине семинар Електронски портфолио.

Стицајем новонасталих околности и ситуације изазване пандемијом, пријавила сам се први пут за онлине семинар. Такође никад нисам користила гоогле учионицу као полазник тако да сам се и ту нашла у новој ситуацији.
Од првог логовања сам била врло задовољна датим објашњењима, информацијама, све је било врло јасно и приступачно.Веома ми се свидела цела концепција, прво бих прочитала објашњење видеа у Wорд-у, а затим прегледала видео туторијал који ми је разјаснио све кораке за извршавање задатака.
Посто се бавим музиком као извођач, од великог ми је значаја да имам и портфолио у електронској форми и верујем да цу га јос користити и дорађивати на годишњем нивоу.
У нади да се видимо на још онлине семинара,
Срдачан поздрав

 

Ивана Бандић

Поштовани,

прошла сам обуку Мултимедијални садржаји у функцији образовања 1 и обуку Електронски портфолио. И једна и друга обука су оснажиле моје дигиталне компетенције. На Гугл учионици сам открила неке могућности комуникације са децом, родитељима, али и осталим васпитачима. Обуком су приказане неке апликације и платформе које нисам користила, а лаке су и добре за употребу. Електронски портфолио ћу завршити цео. Требаће ми мало више времена да унесем све али када то завршим имаћу комплетну слику рада од стручног усавршавања и ангажовања до увида у квалитет активности којима се бавим. Такође неће изостати ни слика напретка деце, сарадње са породицом, коришћење ресурса и потрага за областима у којима треба да се оснажим. Могућност постављања слика у портфолио даје визуелну слику која можда јаче од речи говори о снагама, али и слабијим странама које треба ојачати.

Хвала на квалитетним обукама. Надам се даљој успешној сарадњи

 

Весна Јошиповић

Поштовање,
шаљем генерисану адресу мог портфолија поводом конкурса „Најуређенији електронски портфолио 2020“. Жао ми је што сви у оквиру школе нису активни те не постоји комплетни школски портфолио, али ја од када водим евиденцију преко ове платформе први пут имам све на једном месту. Искористила сам време распуста и комплетирала све активности које су током пандемије Корона вируса углавном биле доступне онлајн. У сваком случају хвала Вам на могућности да све наше активности буду уредно сређене и доступне на увид у сваком тренутку.

Срдачан поздрав

 

Лукач Севера

Поштовани,

Желим да похвалим организацију и све предаваче онлајн обуке “Мултимедијални садржаји у функцији образовања” одржане 07. – 14.07.2020. године. Предавачи су одабрали праву мјеру информисања, јасно и систематично изложили одабране области, што само потврђује и доказује висок ниво квалитета у пословању ваше компаније. Било је право задовољство пратити онлајн обуку на тему “Мултимедијални садржаји у функцији образовања”.

Што се тиче обуке за Е-Портфолио, просто уживам откривајући све његове предности и имам потребу да вам то напишем. Навели сте нас да мало размислимо и о себи. Са нестрпљењем очекујем сваку сљедећу обуку са актуелним темама као и ваше сертификате.

Хвала на едукативној обуци, стечена искуства ћу свакако подијелити са колегама.

С поштовањем

 

Здравко Мијановић

Поштовани,

Курс,,Електронски портфолио” је одличан и радо ћу га препоручити свим колегама. Начин презентовања садржаја је занимљив, јасан и веома интересантан. Користила сам Ваша видео упутства и могу рећи да су сјајна. Све похвале за Академију Филиповић, пуно успјеха у даљем раду! До неког новог семинара,…
Срдачан поздрав

Тања Шошкић

Поштовани,

захваљујем се на могућности да се едукујем на овакав начин.

Семинар који сте припремили увео нас је у период брржег и лакшег професионалног рада , а лично допринео бољој комуникацији и додатку слободном времену.

Упутства су јасна,прецизна,стрпљиво разрађена.

Екран прегледан,садржајан .

Тема садржи све потребне елементе које би корисник-наставник могао или желео да убаци,попуни,дода.

Моје мишљење о овом семинару је у потпуности позитивно.

Желим посебно да захвалим колегама на стрпљењу и исцрпним појашњењима на питања која су током рада произилазила,наравно и на брзини одговарања ( што није занемарљиво).

хвала.

Пуно поздрава,надам се поновној сарадњи.

 

Сузана Перић

Поштовани,

Желела бих прво да се захвалим на могућношћу да похађамо ваше обуке са минималним плаћањем.

Много обука сам посетила, неке сам и сама водила и… у већини случајева буду оптерећујуће. Нарочито Онлине обуке буду са превише података и са прекратким временом за реализацију преобимних задатака, тако да када се заврше брзо се и забораве. Похвалила би ваш начин рада. Има информација које су стварно корисне и задаци су за време које сте одредили, чак не ограничавајући ред којима се реализују сасвим прихватљиви, занимљиви и не оптерећујући. Са уживањем сам их одрадила и ја и моје колегенице из Уметничке школе из Ниша.

Стварно је задовољство сарађивати са вама.

Поздрав из Ниша

 

Ивана Станковић

Поштовани,

Било ми је задовољство да присуствујем вашој онлајн обуци за коришћење мултимедијалних садржаја и алата .

Упутства су била јасна и прецизна, видео упутства такође.

Биће ми изузетно корисна у даљем раду.

Ваш портфолио је заиста све оно што је нама, који волимо уредност, потребно.

Хвала вам што сте своје богато знање поделили са просветним радницима који на жалост нису имали прилику да у својим колективима користе ваше знање и алате.

Желим вам још много награда и успеха у будућности.

Срдачан поздрав

 

Татјана Чубрило

Поштовани,

Част ми је што сам била учесник он-лине обуке Академије Филиповић. Уживала сам у сваком моменту док сам пратила, одлично урађена, видео упутства која су ми била смерница за прављење мог електронског портфолија. Колико сте јасно и прецизно објаснили како се раде задаци, показује то што сам првог дана урадила сва три поставњена задатка. Срећна сам што ћу убацити све своје радове и успехе, и наставити са даљим коришћењем електронског портфолија. Хвала Вам што сте ми омогућили да будем учесник Ваше обуке, што ми много значи и надам се да ћемо и убудуће сарађивати.

Све похвале и срдачан поздрав!

 

Љубица Седар

У Невесињу, 10.5.2020.

Поштовани, Желим да вам се захвалим на он-лајн обуци коју сте за нас наставнике у Републици Српској организовали у овим специфичним условима живота. Обука је извршена изузетно квалитетно и професионално и може бити узор свима. Све је урађено изузетно добро и ми који нисмо довољно едуковани уз вашу несебичну подршку усмено, мејлом и упутствима за рад успјели смо да је завршимо. Ми у Невесињу и Херцеговини схватили смо да у Јагодини која је нама била далеко, а сада тако близу поштоји реномирана установа таквог ранга каква је ваша која је регионални лидер и која толико доприноси описмењавању запослених у образовању. Још једном вам се захваљујем са жељом да у миру, здрављу и напретку успешно наставите свој рад и проширите своја постигнућа. С поштовањем

 

Ђорђо Бештић

Јако позитивно мишљење. Свака част. Веома корисно. Неке видео материјале сам видео и раније, пре обуке, претраживао сам yоутубе. Доста ствари сам и раније користио тако да ми није пало тешко да одрадим задатке. Једно је сигурно да ћу све ово из обуке употребити у наставном процесу. Живи били и хвала свим предавачима.

Иван Стојановић

Поштовани, велика ми је част и задовољоство што сам имала прилику да будем учесник семинара. Ваши семинари су јако корисни и поучни. Семинар је квалитетно и стручно одрађен. Похвале за све који учествују у креирању и извођењу ових семинара. Моје препоруке сигурно имате код мојих колега. Хвала на свему и срдачан поздрав.

Ивана Пијетловиц

Поштована господо

Обука је одлична , видео презентације су јасне и разумљиве .Ја нисам имала скоро никакво пред знање и умало да одустанем али сам се снашла .Хвала пуно на разумевању и стрпљењу .пс

Волела бих да увек имам приступ видео презентацијама да могу да се подсетим на нешто ако ми затреба ,не знам да ли је то уопште могуће. Велики поздрав срећан и успешан рад вам желим.

Ружица Ковачевић

Поштовани, похађала сам обуке Мултимедијални садржаји у функцији образовања и Електронски портфолио. Изузетно сам задовољна обукама и свим садржајима. Врло прецизна и детаљна упутства су дата у свим видео лекцијама која сам испратила, свакако врло примењиве и корисне обуке, текничка подршка је одлична.

Обуке топло препоручујем свима који раде у просвети.

Срдачан поздрав и хвала велико за Академију Филиповић!

 

Бојана Денић

Поштовани,

похађала сам ваш он лине семинар Електронски портфолио.

Видео упутства су била одлична, веома разумљива и јасна.

Без проблема сам урадила све задатке пратећи упутства.

Тема је занимљива, поготово за нас који волимо дигиталне садржаје. Портфолио је изузетан и било би ми драго када би школе у којима радим пристале да се евиденција води на овакав начин, који је веома приступачан и једноставан.

Надам се да ћу опет похађати неки курс у вашој изведби, било ми је задовољство!

 

Софија Гајић

Поштовани,

Хвала Вам на једном новом искуству које ће ми помоћи у мом даљем раду. Ваша видео упуства била су ми значајна да научим све те новине које до сада нисам користила у раду. Сва Ваша упуства су конкретна, приказана детаљно и помазу у уцењу. Хвала Вам што коначно могу да оставим оловку и папир јер већ дуго не видим себе у писању свега што радим. Сада све то имам на једном месту, прегледно са свим материјалом који иде уз то. Још једном хвала и наставите тако. Желим Вам још много обука, семинара… и задовољних учесника.

Виолета Ђерговић

Добро вече. Обука Мултимедијални садржаји, као и упутства путем видео садржаја су била јасна.Драго ми је што сам приступила Вашој обуци.Било ми је занимљиво.Кренућу и са Електронским портфолиом, надам се да ћу и ту обуку успети да савладам.Стекла сам позитиван утисак о целокупном Вашем тиму, професионални пре свега. Желим Вам све најбоље у даљем раду.Поздрав!

Сања Павловић

Поштовани,

Веома сам задовољна онлајн обуком коју сте реализовали у периоду 29.04.2020.до 06.05.2020.године.Садржаји обуке су занимљиви,применљиви у пракси и у свакодневном раду.Водили сте нас кроз обуку на интересантан начин,путем разних упутстава,слика,преко видео упутстава са YОУ ТУБЕ канала.Кроз праћење свих облика упутстава,може много да се научи.Објашњења су јасна,конкретна,сажета.Пружају могућност понављања и слушања више пута док се у потпуности не савлада и уради задатак.

Морам да похвалим и наставнике који су пратили наш рад све време обуке и који су нам у сваком моменту давали објашњења и упутства и увек били доступни за решавање дилема.

Наставите са оваквим радом,заслужујете све похвале и честитке!!!

Биће ми задовољство па поново будем учесник у некој од ваших будућих обука !!!

Све честитке !!!Поздрав!!!

Надица Карајовић

Поштовани, Све похвале за семинар. Пуно сам практицних ствари науцила. Просла сам мултимедијалне садрзаје у функцији образовања. Наисла сам на приајатне људе за сарадњу. Одговорили су ми на све недоумице. Садрзај је представљен јасно и прецизно. Изнад свега нагласавам да је прилицно применљив. Сад само цекам да буде обука и за е портфолио па да се едукујем додатно. Све похвале и наставите и даље овако или још боље.

Поздрав

Јасна Стаменковић

Поштовани,

Похађала сам Ваш онлине курс “Мултимедијални садржаји у функцији образовања”. Јако сам задовољна курсом, садржаји су јасни, конкретни, корисни. Лично мислим да је само онај последњи део о начину попуњавања портфолиа лично мени био непотребан у смислу да ми није било потребно објашњење о томе како се врши додавање садржаја са свих платформи појединачно, али схватам да је то неким корисницима потребно. Користан ми је био део о организовању мејлова, иако користим г – маил дуго, тек сада сам након Вашег курса почела да организујем пошту, што ми је много помаже у раду. Ишто тако, након Ваше обуке користим Кахоот квизове.

Све најбоље у даљем раду, поздрав!

С поштовањем,

 

Јелена Павловић